Τρύφωνας Σαμαράς νέες δηλώσεις: Μάλλον ο Λάκης έχει πάθει τρέλα..! (Video)

Και η κόντρα ανάμεσα στον Τρύφωνα Σαμαρά και τον Λάκη Γαβαλά συνεχίζεται. Ο γνωστός κομμωτής λίγη ώρα μετά το γύρισμα για το τρίτο επεισόδιο του J2Us, το οποίο και θα προβληθεί το Σάββατο μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Ο γνωστός κομμωτής απάντησε εκ νέου και σε έντονο ύφος στον «καλό του φίλο» Λάκη Γαβαλά που χαρακτήρισε κιτς την τελευταία του εμφάνιση στο σόου τραγουδιού.

«Δεν το περίμενα γιατί ποτέ με τον Λάκη δεν είχα καμία διένεξη. Πάντα τον έχω υποστηρίξει. Και στο Fab 5, που ήμασταν, είχαμε πάρα πολύ καλή σχέση. Δεν ξέρω. Μάλλον ο Λάκης έχει πάθει τρέλα, δεν μπορώ να το καταλάβω. Δηλαδή να κάθεται να κρίνει δημόσια και να γράφει στο facebook λες και ήταν δικό του και το είχε υπογράψει; Ότι μόνο αυτός θα κάνει αυτό το χτένισμα; Μήπως ο κύριος Γαβαλάς δεν πρόλαβε να το κάνει και θύμωσε; Δεν ξέρω», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, από τα «βέλη» που έριξε ο Τρύφωνας Σαμαράς στις συγκεκριμένες δηλώσεις δεν ξέφυγε ούτε η Δέσποινα Βανδή ούτε ο χορογράφος Τάσος Ξιάρχος που τον χαρακτήρισε «καρακίτς» και σημείωσε πώς κάνει εμφανίσεις με τακούνια.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=2wT-hj6H884&feature=emb_title