Τρόμος στη Ζάκυνθο! Η στιγμή που δύο άντρες ρίχνουν χάπι στο ποτό κοπέλας..! (Photos)

Η 22χρονη Τζέμα Ρέινολντς διασκέδαζε σε κλαμπ του νησιού όταν δύο άνδρες έριξαν ένα χάπι στο ποτό της. Το περιστατικό κατέγραψαν τυχαία οι φίλες της που τραβούσαν βίντεο και η νεαρή ανήρτησε στο Facebook μία φωτογραφία προειδοποιώντας άλλες γυναίκες να προσέχουν κατά τη διάρκεια των νυχτερινών εξόδων τους

«Ήμουν στη Ζάκυνθο και περνούσα υπέροχα. Υπήρχα όμως δύο αλήτες που νόμισαν ότι θα ήταν αστείο να μου ρίξουν ένα χάπι στο ποτό μου. Δόξα τω Θεώ οι φίλες μου το πρόσεξαν πριν το πιω και φαίνεται ξεκάθαρα στη φωτογραφία. Ορισμένοι άνθρωποι μπορούν να γίνουν τόσο κακοί και να καταστρέψουν τις διακοπές κάποιοι για ποιον λόγο; Είμαι τυχερή που δεν ήπια μετά από αυτό».


Η 22χρονη δημοσίευσε φωτογραφία από τη στιγμή που ο άνδρας ρίχνει το χάπι στο ποτό της

Η 22χρονη δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα «The Sun» δεν είχε πιάσει κουβέντα με τους δράστες πριν από το συμβάν και ότι αρχικά δεν είχε καταλάβει τι είχαν κάνει. Το συνειδητοποίησε όταν η φίλη της άρχισε να φωνάζει «μην πιεις» και οι δράστες εξαφανίστηκαν.

Η κοπέλα πήγε το ποτό στη διεύθυνση του κλαμπ και τους περιέγραψε τους δύο άνδρες, αλλά αυτοί είχαν προλάβει να το σκάσουν.

Η Τζέμα αποκάλυψε μάλιστα ότι το ίδιο είχε συμβεί και σε μια φίλη της την πρώτη μέρα των διακοπών τους στη Ζάκυνθο, όταν κάποιος έριξε κάτι στο ποτό της κι η νεαρή γυναίκα αρρώστησε και χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο, όπου συνέχισε να κάνει εμετό.

«Δεν συμβαίνει μόνο στη Ζάκυνθο, αλλά και εδώ σε μας. Μπορεί να συμβεί σε μια νυχτερινή έξοδο στο κέντρο της πόλης ή οπουδήποτε αλλού. Είναι τόσο επικίνδυνο, για αυτό σας παρακαλώ να προσέχετε όταν βγαίνετε έξω τα βράδια. Δεν έχει σημασία αν κρατάτε στο χέρι σας το ποτό σας ή το έχετε αφήσει στο τραπέζι, γιατί εγώ κρατούσε το δικό μου στο χέρι. Φροντίστε μόνον να είναι καλυμμένο το ποτήρι όταν δεν πίνετε», προειδοποιεί.

Πηγή: DailyMail