Τρελό! «Sold out» το κερί της Γκουίνεθ Πάλτροου… «Μυρίζει σαν τον κόλπο μου»

Δεν είναι λίγες οι φορές στο παρελθόν που το site «Goop» της Γκουίνεθ Πάλτρου έχει προσελκύει την προσοχή των διεθνών ΜΜΕ, λόγω αμφιλεγόμενων θεραπειών ή προϊόντων που προτείνει στους καταναλωτές. Η εταιρεία της διάσημης ηθοποιού έχει δεχθεί κατά καιρούς σφοδρή κριτική από άτομα και φορείς, που πιστεύουν ότι το εν λόγω «lifestyle brand» συστήνει στους καταναλωτές προϊόντα και θεραπείες wellness χωρίς καμία επιστημονική βάση, που μπορούν ακόμα και να αποβούν επιζήμια.

Αυτή τη φορά, το «Goop» βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας για ένα προϊόν που δείχνει τελείως… ακίνδυνο, αλλά σίγουρα εξάπτει την περιέργεια. Σύμφωνα με τη βρετανική Vogue, πρόκειται για ένα αρωματικό κερί που ξεχωρίζει τόσο για την τσουχτερή τιμή του όσο και για την πρωτότυπη ονομασία του.

Το κερί «This Smells Like My Vagina» («Αυτό μυρίζει σαν τον κόλπο μου») αποτελεί προϊόν της συνεργασίας της Πάλτροου με τη φίρμα Heretic, κοστίζει 75 δολάρια και, όπως φαίνεται, έχει γίνει ανάρπαστο, αφού έχει ήδη ξεπουλήσει στο site.

O δημιουργός της Heretic Ντάγκλας Λιτλ είναι ένας αρωματοποιός που εμπνέεται από τη φύση και μοιράζεται το πάθος του για τις όμορφες μυρωδιές με την Γκουίνεθ Πάλτροου. «Οι δύο μας καθόμαστε παρέα στο πάτωμα και απολαμβάνουμε το “κόλλημά” μας για τα αρώματα», είχε πει στο παρελθόν η ηθοποιός, που δηλώνει θαυμάστρια του ταλέντου του Λιτλ.

Παρά το παράξενο όνομά του, που έχει προκαλέσει σάλο, η περιγραφή του αρώματος στο site δείχνει ότι πρόκειται για ένα συνηθισμένο αρωματικό κερί, με νότες περγαμόντου, γερανιού και κέδρου, που δημιουργούν μια ατμόσφαιρα σαγήνης, απελευθερώνοντας τη φαντασία.