Τρελό! O Snoop Dogg έχει προσλάβει έναν τύπο με μισθό $50.000 για να του… στρίβει τσιγάρα!

Κατά καιρούς έχουν ακουστεί διάφορες «κουφές» δουλειές… Από δοκιμαστές πίτσας, μέχρι άτομα που θα μπορούν να ταξιδεύουν δωρεάν σε όλο τον κόσμο και να γράφουν τις εμπειρίες τους.

Καμία όμως δεν φτάνει αυτή που έκανε ένας τύπος που έχει προσληφθεί από τον Snoop Dogg, με την αρμοδιότητα να στρίβει τσιγάρα για τον γνωστό ράπερ και την παρέα του.

Ναι καλά διαβάσατε… Το μόνο πράγμα που έχει να κάνει είναι να στρίβει τα τσιγαριλίκια του Snoop Dogg, όπως αποκάλυψε και ο ίδιος κατά την διάρκεια της παρουσίας του στο The Howard Stern Show, λέγοντας οτι δεν έχει χρόνο για να τα φτιάχνει ο ίδιος.

«Timing. Το γ@μ1μ€ν0 το timming είναι σημαντικό. Αυτή είναι η ΔΟΥΛΕΙΑ του. Εν κατακλείδι είναι επαγγελματίας στρίφτης. Αν είσαι καλός σε κάτι που χρειάζομαι, τότε σε προσλαμβάνω», είπε μεταξύ άλλων, λέγοντας μάλιστα οτι ο μισθός του είναι κάπου μεταξύ στα 40.000 και 50.000 δολάρια.

Συμπληρώνοντας μάλιστα, είπε: «Έχει δωρεάν χόρτο, με τα έξοδα πληρωμένα. Ότι παίρνω εγώ, παίρνει και αυτός. Αν μου δώσουν κάποια ρούχα δωρεάν, παίρνει και αυτός»