Τρελό! Influencer του TikTok κόντεψε να πνιγεί on camera… βούτηξε σε λίμνη κάτω από πάγο!

Σοκάρει η εικόνα ενός influencer του TikTok, που βούτηξε σε λίμνη κάτω από πάγο και κόντεψε να πνιγεί on camera, επειδή έχασε τον προσανατολισμό του!

Ακόμη και τα όρια της βλακείας ξεπερνιούνται ώρες ώρες και πάμε σε άλλη κατηγορία…

Ο Jason Clark, με 403.000 followers στο TikTok, κόντεψε να πνιγεί on camera, μόνο και μόνο για να γυρίσει ένα video, που θα του έφερνε καμπόσα like!

Όπως μπορείτε να δείτε στο σοκαριστικό στιγμιότυπο, που κόβει, πραγματικά, την ανάσα, ο Clark βούτηξε από μια τρύπα στον πάγο, και κολύμπησε κάτω από αυτόν, σκοπεύοντας να αναδυθεί από μια άλλη τρύπα σε μεγάλη απόσταση. Ωστόσο, έχασε τον προσανατολισμό του και κόντεψε να πεθάνει!

Η φίλη του, δε, που τραβάει το video, νόμιζε πως της έκανε πλάκα…

Ο ίδιος έγραψε: «Δεν έχω φτάσει ποτέ πιο κοντά στον θάνατο. Δεν πίστευα ότι τα μάτια μου θα πάγωναν τόσο γρήγορα».

Το βίντεο του Clark το μοιράστηκε στο Instagram και ο δημοφιλής ηθοποιός Will Smith, συνοδεύοντάς το από το χάσταγκ #AwwHellNaw (μτφρ. Ω διάβολε, όχι).

«Το σημείο που βρισκόταν η τρύπα δεν φαινόταν διαφορετικό από την υπόλοιπη επιφάνεια με πάγο. Όταν έστριψα ένιωσα συμπαγή πάγο εκεί που νόμιζα ότι ήταν η τρύπα. Τότε αποφάσισα να γυρίσω πίσω, ακολουθώντας τη σκόνη (σ.σ άμμο) που είχα ανασηκώσει. Όμως η σκόνη είχε παρασυρθεί και με οδήγησε ακόμα πιο μακριά. Δοκίμασα να σπάσω τον πάγο με την πλάτη μου. Δεν ξέρω τι με έκανε να γυρίσω μια τελευταία φορά. Είχα τόσο λίγο οξυγόνο, που δεν μπορούσα να δω πια. Αποδέχτηκα ότι δεν θα τα κατάφερνα. Κούνησα το χέρι μου σε ένα σημείο που πίστευα ότι ο πάγος ήταν πιο λεπτός. Η παλάμη μου διαπέρασε τον πάγο. Βρήκα μέσα μου ενέργεια για να σηκωθώ. Χρειάστηκα δύο με τρεις ανάσες για να ανακτήσω την όραση μου αφότου βγήκα», σημείωσε ο Clark.

Το φοβερό είναι ότι δοκίμασε ξανά αργότερα, έχοντας φροντίσει, ωστόσο, να διασφαλίσει ότι δεν θα χαθεί αυτήν τη φορά, ανοίγοντας μία «κωμικά μεγάλη τρύπα» που μπορούσε να δει εύκολα και από τον βυθό. «Η δεύτερη προσπάθεια πήγε λίγο καλύτερα. Πρέπει να προσπαθείς δύο φορές»!