Τρελό! Ομολόγησε πέντε ψεύτικους φόνους για να δει αν η Αστυνομία είναι σε ετοιμότητα..!

Πέντε φανταστικούς φόνους ομολόγησε μέσω email στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ένας 43χρονος Βολιώτης που συνελήφθη. Στο Δικαστήριο είπε ότι το έκανε για να διαπιστώσει την ετοιμότητα της Αστυνομίας και της Δικαιοσύνης, για να εισπράξει τελικά… φυλάκιση 15 μηνών με τριετή αναστολή και δικαίωμα έφεσης.

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν ο 43χρονος, που είναι άνεργος και άγαμος, έστειλε ηλεκτρονικό μήνυμα στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, στο οποίο έγραψε ότι έκανε πέντε φόνους, ήθελε να παραδοθεί και ζητούσε συμβουλές τι να κάνει σύμφωνα με το magnesianews.gr.

Οι αστυνομικοί του απάντησαν και του ζήτησαν να τους πει που βρισκόταν και ο άνδρας απάντησε στο σπίτι του στο Βόλο, ενώ έγραψε και τη διεύθυνσή του.

Στις 4 το απόγευμα της Τετάρτης αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου συνέλαβαν τον δράστη με την κατηγορία της ψευδούς δήλωσης στην Αρχή και της παράνομης κατοχής μαχαιριού, διότι σε έλεγχο που έκαναν στο σπίτι του, βρήκαν δύο μαχαίρια – μασέτες με λάμες μήκους 30 και 42 εκατοστών που κατασχέθηκαν.

Ο 42χρονος δικάστηκε χθες στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και στο Δικαστήριο είπε ότι δεν έκανε πέντε φόνους, αλλά έχει αστικές διαφορές με κάποιον συμπολίτη, που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει και πρόσθεσε ότι σκεπτόταν το φόνο.

Τέλος ο 43χρονος ανέφερε στο Δικαστήριο ότι είπε ψέματα, διότι ήθελε να διαπιστώσει την ετοιμότητα της Αστυνομίας και των Δικαστικών Αρχών.

Το Δικαστήριο επέβαλε στον 43χρονο ποινή φυλάκισης 15 μηνών με αναστολή τριετίας και δικαίωμα έφεσης και 600 ευρώ χρηματική ποινή. Σύμφωνα με πληροφορίες η Εισαγγελία Βόλου διέταξε την ψυχιατρική εξέταση του 43χρονου.