Τρελό! Οι άντρες «κάνουν καμάκι» στο Facebook ακόμα και σε… πίνακες!

  • «Γεια σου σέξι», γράφει ένας, «πολύ, πολύ σέξι» ένας άλλος και έτσι πάει το πράγμα. Για την ελαιογραφία, ναι. Οι ψυχραιμότεροι υποδεικνύουν πως πρόκειται για πίνακα, ψιλά γράμματα ωστόσο στον κόσμο του διαδικτυακού φλερτ…

Το ερωτικό παιχνίδι στα κοινωνικά μέσα δεν λείπει, μόνο που φαίνεται πως το πράγμα έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις.

Κάποιοι βλέπετε δεν διστάζουν να κάνουν εγκωμιαστικά σχόλια ακόμα και σε πίνακες, περνώντας τους για πραγματικές γυναίκες!

Ο εν λόγω πίνακας, έργο του γάλλου ζωγράφου William-Adolphe Bouguereau, ανέβηκε σε ένα group του Facebook με έργα τέχνης (World paintings) τον Απρίλιο του 2017.

Από κει τον «ψάρεψε» προσφάτως η δημοσιογράφος Kitty Wenham και τον ανέβασε στη σελίδα της στο Twitter, καθώς είδε όλα αυτά τα σχόλια για το πόσο «υπέροχη» και «όμορφη» ήταν η γυναικεία παράσταση, και τα τηλέφωνα φυσικά για προσωπική επικοινωνία!

«Γεια σου σέξι», γράφει ένας, «πολύ, πολύ σέξι» ένας άλλος και έτσι πάει το πράγμα. Για την ελαιογραφία, ναι. Οι ψυχραιμότεροι υποδεικνύουν πως πρόκειται για πίνακα, ψιλά γράμματα ωστόσο στον κόσμο του διαδικτυακού φλερτ.

«Δεν θα δουλέψει ποτέ το πράγμα μεταξύ μας», γράφει κάποιος άλλος απαντώντας σε ένα τέτοιο σχόλιο, «εσύ είσαι 25 χρονών και εγώ λάδι σε καμβά»!