Τρελό! Μαχαίρωσε τον φίλο της και μετά… «Συγχώρεσέ με, αγάπη μου, σε παρακαλώ, μην πεθάνεις!»

Σοκ προκαλεί στη μεξικανική κοινή γνώμη ένα βίντεο που απεικονίζει μια γυναίκα να αγκαλιάζει τον αιμόφυρτο φίλο της, που κείτεται στο δρόμο, παρακαλώντας τον να μην πεθάνει, αφού προηγουμένως τον μαχαίρωσε!

Το περιστατικό ξεκίνησε όταν ξέσπασε καβγάς μεταξύ του ζευγαριού έξω απο το ξενοδοχείο La Cascada στην πόλη Ιγκουάλα του Μεξικό αλλά γρήγορα τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή με τον νεαρό άνδρα να δέχεται μια μαχαιριά στο στομάχι από την αγαπημένη του.

Στις εικόνες που βιντεοσκόπησε αυτόπτης μάρτυς ο Έρικ Ομάρ διακρίνεται να γονατίζει στο δρόμο κρατώντας το στομάχι του ενώ η φίλη του Σόνια Αμαϊράνι Νούνιεζ Αγκίλα τον αγκαλιάζει και τον φιλάει.

«Με χτύπησε. Προσπάθησε να με σκοτώσει», να λέει η 22χρονη και μετά στρέφεται στο θύμα και του λέει: «Πες τους την αλήθεια». Συνειδητοποιώντας προφανώς τι έχει κάνει και μπροστά στον κίνδυνο να χάσει τον φίλο της ακούγεται στη συνέχεια να φωνάζει: «Συγχώρεσέ με, αγάπη μου, σε παρακαλώ, μην πεθάνεις!».

Πασχίζοντας να πάρει ανάσα ο 29χρονος ζητά βοήθεια λέγοντας στους περαστικούς: «θέλει να με σκοτώσει».

Κι εκείνη τότε απαντά: «Δεν θα σε σκοτώσω, γιατί σε αγαπώ. Δεν θα το έκανα αυτό ποτέ, αλλά δεν έχεις ιδέα τι έκανες εσύ σε μένα, εντάξει;».

«Ο Θεός βλέπει», λέει εκείνος.

Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι έφθασε στο σημείο περιπολικό, αλλά οι αστυνομικοί δεν πήραν το θύμα στο νοσοκομείο γιατί είχαν ξεμείνει από καύσιμα… Πάνω από μια ώρα αργότερα έφθασε επιτέλους ένα ασθενοφόρο. Ο τραυματίας οδηγήθηκε στο χειρουργείο και πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ η φίλη του συνελήφθη.

https://www.youtube.com/watch?v=3PSSuZ2SLRE