Τρελό! Αγόρασε νησί 8 εκατ. δολαρίων αλλά έκλεψε είδη σπιτιού 300 δολαρίων..!

Ένας άνδρας που είχε μόλις αγοράσει ένα νησί αξίας 8 εκατομμυρίων δολαρίων, ανοιχτά του Key West, στη Φλόριντα, συνελήφθη το Σάββατο σε απόπειρα ληστείας σε πολυκατάστημα με στόχο είδη σπιτιού αξίας 300 δολαρίων, σύμφωνα με την αστυνομία.

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος Kmart κάλεσαν στις 5 Απριλίου την αστυνομία επειδή ο 59χρονος Andrew Francis Lippi είχε αγοράσει διάφορα είδη σπιτιού και υποτίθεται πως τα είχε επιστρέψει ζητώντας τα λεφτά του πίσω. Όμως μέσα στα κουτιά υπήρχαν άλλα πράγματα και όχι αυτά που είχε αγοράσει. Για παράδειγμα, στο κουτί μιας καφετιέρας βρέθηκε μέσα μία μπάλα του μπάσκετ.

Το κατάστημα έδωσε στις αρχές βίντεο στο οποίο ο Lippi φαίνεται να αγοράζει και στη συνέχεια να επιστρέφει τα διάφορα αντικείμενα, μεταξύ 30 Μαρτίου και 5 Απριλίου.

Όπως μεταδίδει το CBS, επικαλούμενο την εφημερίδα Miami Herald, ο 59χρονος είχε μόλις αγοράσει το νησί Thompson, ενώ του ανήκει και το οίκημα «Real World» στο Key West.

Ο ίδιος ο Lippi υποστήριξε πως δεν άλλαξε κανένα από τα αντικείμενα, πριν τα επιστρέψει.

Σε βάρος του απαγγέλθηκε κατηγορία για κλοπή και οδηγήθηκε στο κρατητήριο ενώ υποχρεώθηκε και να μείνει μακριά από το συγκεκριμένο κατάστημα μετά την αποφυλάκισή του, μία ημέρα μετά.