Τρελλό! 16χρονος κέρδισε 1 μήνα διαμονή με διάσημη Ρωσίδα πορνοστάρ… (Photos)

Αν και περίμενε για δώρο έναν… εικονικό πύραυλο, ενημερώθηκε ότι το έπαθλο ήταν η διαμονή για ένα μήνα σε ξενοδοχείο της Μόσχας με τη διάσημη Ρωσίδα πορνοστάρ Ekaterina Makarova.

1

Αν έχεις τύχη διάβαινε. Κάπως έτσι, η τύχη χαμογέλασε και σε έναν 16χρονο ο οποίος είδε το όνομά του να βγαίνει πρώτο σε έναν διαγωνισμό, αλλά το έπαθλο ήταν μάλλον ακατάλληλο για… ανηλίκους. Ο νεαρός Ruslan Shchedrin, ήταν ο Νο 100.000 επισκέπτης μιας ιστοσελίδας με virtual όπλα για ένα συγκεκριμένο video game. Αν και περίμενε για δώρο έναν… εικονικό πύραυλο, ενημερώθηκε ότι το έπαθλο ήταν η διαμονή για ένα μήνα σε ξενοδοχείο της Μόσχας με τη διάσημη Ρωσίδα πορνοστάρ Ekaterina Makarova.

2

«Οι φίλοι μου χάρηκαν για μένα και μερικοί μάλιστα με ζηλεύουν. Την είδα και μου αρέσει», είπε ο έφηβος σε ρώσο δημοσιογράφο.

Παρά τον ενθουσιασμό του, η μητέρα του 16χρονου Vera Shchedrina αντιδρά σε αυτή τη συνάντηση λέγοντας πως προτεραιότητα έχουν τα μαθήματά του. «Είμαι σθεναρά εναντίον αυτού, έχει εξετάσεις- τι εννοείται ένα μήνα με μια πορνοστάρ; Μπορούν να μας δώσουν 100.000 Ρούβλια…», ανέφερε η ίδια.

3