Τρελαμένη με τη Σκιάθο η Γκόλντι Χόουν… χορεύει στην παραλία (Video)

Οι διάσημοι αυτού του πλανήτη «ψηφίζουν» Ελλάδα και φέτος για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Μετά τους Τζάστιν Μπίμπερ, Λάιονελ Ρίτσι, Μάτζικ Τζόνσον και η Γκόλντι Χόουν με τον σύντροφό της Κερτ Ράσελ βρίσκονται στη χώρα μας.

Το διάσημο ζευγάρι των Αμερικανών ηθοποιών επισκέφτηκε για ακόμα μια χρονιά την αγαπημένη του Σκιάθο. Είναι γνωστό πως η Γκόλντι Χόουν λατρεύει το νησί των Σποδάρων και τα τελευταία χρόνια το επισκέπτεται ανελλιπώς με την οικογένειά της.

Η ηθοποιός που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της που βρίσκεται στο νησί. Ανέβασε βίντεο στο Instagram όπου η ίδια δεν σταματά να χορεύει.

«Δεν μπορώ, δεν θέλω να σταματήσω να χορεύω στην Σκιάθο. Μamma mia, τι νησί!», γράφει στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο με την ίδια να βρίσκεται σε μια από τις παραλίες του νησιού.

Στο νησί πάντως βρέθηκε και η κόρη του ζευγαριού Κέιτ Χάντσον. Εξάλλου είναι γνωστό πως η Γκόλντι Χόουν, μαζί με τον Κερτ Ράσελ διαθέτουν εξοχική κατοικία στο νησί των Σποράδων, την οποία συνηθίζουν να επισκέπτονται κάθε καλοκαίρι.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goldie Hawn (@goldiehawn)