Τρεις συλλήψεις σε Λεμεσό και Λάρνακα για υποθέσεις ληστείας και κλοπής

Τρεις συλλήψεις σε Λεμεσό και Λάρνακα για υποθέσεις ληστείας και κλοπής

Στη σύλληψη τριών προσώπων, ηλικίας 38, 25 και 28 ετών, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας στις επαρχίες Λεμεσού και Λάρνακας, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις ληστείας και κλοπής.

Μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, μετά από συλλογή πληροφοριών, εντόπισαν χθες το μεσημέρι, και προχώρησαν στη σύλληψη με δικαστικό ένταλμα, 25χρονου ο οποίος καταζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας.

Δεύτερος ύποπτος για την υπόθεση ληστείας, ηλικίας 38 ετών, συνελήφθη αργότερα χθες, από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, επίσης με δικαστικό ένταλμα.

Το πρωί σήμερα, οι δύο ύποπτοι αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση διαταγμάτων κράτησής τους, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Η ληστεία διαπράχθηκε στις 18 Μαΐου το μεσημέρι, σε περιοχή στη Λεμεσό, εναντίον άντρα ηλικίας 27 ετών. Ενώ ο 27χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητό του σε δρόμο στη Λεμεσό, δύο άγνωστα του πρόσωπα, φέρεται να ανέκοψαν το όχημά του και με απειλές ο ένας από αυτούς έκλεψε από το αυτοκίνητο, το κινητό του τηλέφωνο και τσαντάκι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ.

 

Κατά το περιστατικό, ο ίδιος ύποπτος επιτέθηκε εναντίον του 27χρονου, γρονθοκοπώντας τον στο πρόσωπο. Ο 27χρονος επισκέφθηκε την ίδια μέρα το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε αιμάτωμα στα χείλη και αφού έτυχε περίθαλψης, έλαβε εξιτήριο.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Τρίτο πρόσωπο, ηλικίας 28 ετών συνελήφθη από μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ζυγίου, με δικαστικό ένταλμα, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής περιουσίας, από σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Η κλοπή διαπράχθηκε το Σαββατοκυρίακο, 15 με 17 Μαΐου, σε περιοχή της Λάρνακας, όπου ήταν σταθμευμένο το όχημα. Από το όχημα φέρεται να κλάπηκαν ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, δύο τσάντες που περιείχαν εργαλεία, αξίας 1,380 ευρώ, καθώς και μία μικρή τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 295 ευρώ.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη στις 21 Μαΐου, από μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, με δικαστικό ένταλμα, άλλος ένας άντρας, ηλικίας 39 ετών. Στην κατοικία του 39χρονου τα μέλη του ΤΑΕ εντόπισαν αριθμό εργαλείων, για τα οποία γίνονται εξετάσεις για να διαφανεί κατά πόσο πρόκειται για αντικείμενα που έχουν κλαπεί.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης.