Τρεις αιφνίδιοι θάνατοι στη Λεμεσό – Στα “μαύρα” 3 οικογένειες

Τρεις αιφνίδιοι θάνατοι στη Λεμεσό – Στα “μαύρα” 3 οικογένειες

Ανήμερα των Χριστουγέννων, τρείς οικογένειες στη Λεμεσό ντύθηκαν στα “μαύρα” λόγω τριών αιφνίδιων θανάτων συγγενικών τους προσώπων.

Στη πρώτη περίπτωση, στη 1.30 τα ξημερώματα οι επί καθήκοντι ιατροί ενημέρωσαν την Αστυνομία για το θάνατο 34χρονου ο οποίος μεταφέρθηκε νωρίτερα στις Πρώτες Βοήθειες.

Ο άτυχος 34χρονος έχασε τις αισθήσεις του ενώ βρισκόταν στο σπίτι του και μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν στη ζωή, ο άτυχος 34χρονος κατέληξε, λίγες μέρες μάλιστα πριν από τα γενέθλια του.

Σε δεύτερη περίπτωση, 32χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο έπειτα από αδιαθεσία που ένιωσε μετά από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ. Λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε.

Στην τρίτη περίπτωση, 61χρονος ενώ βρισκόταν με τη σύζυγο του έχασε τις αισθήσεις του και αμέσως η 58χρονη κάλεσε σε βοήθεια.Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο, ωστόσο οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι ο άτυχος 61χρονος, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ήταν νεκρός. Σύμφωνα με τη σύζυγό του έπασχε από διαβήτη.

Η Αστυνομία και στις τρείς περιπτώσεις απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειεας ενώ εξετάζει υποθέσεις αιφνίδιων θανάτων.