Τραυματισμός 4 αστυνομικών και σύλληψη 6 προσώπων στον αγώνα ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΑΠΟΕΛ

Μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΑΠΟΕΛ, που διεξήχθη στο στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος στη Λάρνακα, γύρω στους 150 οπαδοί της Ανόρθωσης μαζεύτηκαν στη λεωφόρο

απανικολή όπου προηγουμένως φέρονται να συνεπλάκησαν σε άλλο μέρος με μερίδα οπαδών του ΑΠΟΕΛ. Η συμπλοκή καταστάληκε με την παρέμβαση της Αστυνομίας.

Στη θέα των αστυνομικών, οι οπαδοί της Ανόρθωσης που βρίσκονταν στην λεωφόρο Παπανικολή, άρχισαν να ρίχνουν πέτρες και διάφορα άλλα αντικείμενα προς το μέρος των αστυνομικών.

Στην προσπάθεια για καταστολή των επεισοδίων, τα μέλη της Αστυνομίας προέβησαν στη σύλληψη έξι οπαδών της Ανόρθωσης, ηλικίας από 16 μέχρι 33 ετών. Κατά το πιο πάνω χρονικό διάστημα, τέσσερα μέλη της Αστυνομίας τραυματίστηκαν από τη ρίψη αντικειμένων και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήραν εξιτήριο.

Επίσης, τέσσερις οπαδοί της Ανόρθωσης ηλικίας από 20 μέχρι 55 ετών, κατήγγειλαν στην Αστυνομία ότι, μετά το τέλος του αγώνα δέχθηκαν επίθεση από μερίδα οπαδών του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι σύμφωνα με την καταγγελία, τους κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός τους.

Ο 55χρονος εξετάστηκε από τον επί καθήκοντι και διαπιστώθηκε ότι φέρει μικρό υπόσφαγμα οφθαλμού ενώ ο 29χρονος φέρει ερυθρότητα οφθαλμών λόγω της χρήσης σπρέι που έγινε από την Αστυνομία. Τα άλλα δύο πρόσωπα αρνήθηκαν να τύχουν ιατρικής εξέτασης.

Το ΤΑΕ Λάρνακας σε συνεργασία με το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας συνεχίζουν τις εξετάσεις.