Τραμπ: Kάνει τεστ για τον κορωνοϊό πάνω από μία φορά την ημέρα

Σύμφωνα με δήλωση της εκπρόσωπου του Λευκού Οίκου, Κέϊλι Μακινάνι, «Ο πρόεδρος είναι ο άνθρωπος που κάνει τα πιο πολλά τεστ στην Αμερική. Ο ίδιος κάνει τέστ πιο συχνά από τον οποιονδήποτε, μερικές φορές την ημέρα»

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, κάνει διαγνωστικά τεστ κορωνοϊού μερικές φορές την ημέρα, δήλωσε κατά τη διάρκεια ενημέρωσης.

Όταν ρωτήθηκε να διευκρινίσει πόσα ακριβώς τεστ κάνει την ημέρα, η Μακινάνι είπε: «Του κάνουν τεστ συχνά, δεν θα απαρυθμίσω πόσα συγκεκριμένα κάνει την ημέρα, αλλά μερικές φορές αυτό συμβαίνει περισσότερο από μια φορά».

Ο Ντόναλντ Τραμπ αποφάσισε να φορέσει μάσκα…

Σε μια περίοδο που γνωρίζει «ελεύθερη πτώση» η δημοτικότητά του, καθώς τα ποσοστά του υποχωρούν σημαντικά έναντι του αντιπάλου του, του Δημοκρατικού υποψηφίου για τις αμερικανικές εκλογές, Τζο Μπάιντεν, και ενώ έχει δεχτεί κύμα επικρίσεων για τις θέσεις του σχετικά με την πανδημία, έγραψε σε σχόλιό του στο Twitter ότι κανείς δεν είναι περισσότερο πατριώτης από εκείνον…τον «αγαπημένο», όπως αποκαλεί τον εαυτό του, πρόεδρο του λαού των ΗΠΑ.

«Είμαστε ενωμένοι στην προσπάθειά μας να καταπολεμήσουμε τον αόρατο κινεζικό ιό, ενώ πολλοί άνθρωποι λένε ότι είναι πατριωτικό να φορά κανείς μάσκα, όταν δεν υπάρχει η δυνατότητα να ληφθούν οι απαραίτητες κοινωνικές αποστάσεις. Δεν υπάρχει κανείς που να είναι περισσότερο πατριώτης από εμένα, τον αγαπημένο σας πρόεδρο», έγραψε την προηγούμενη ημέρα στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος.