Τραμπ: Αν χάσω από τον Μπάιντεν μπορεί να φύγω από τις ΗΠΑ… (Video)

Με ένα «αστειάκι» ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αποπειράθηκε να διασκεδάσει τις αλγεινές εντυπώσεις από την δημοσκοπική του καθίζηση: «Φαντάζεστε να χάσω τις εκλογές από τον χειρότερο υποψήφιο στην ιστορία της αμερικανικής πολιτικής;» ήταν το ρητορικό ερώτημα που απηύθυνε ο Τραμπ στο ακροατήριό του, σε προεκλογική συγκέντρωση στη Φλόριντα.

Και συνέχισε να απαξιώνει τον ανθυποψήφιό του για την Προεδρία στις εκλογές των ΗΠΑ, τον Δημοκρατικό Τζο Μπάιντεν, λέγοντας ότι «το να έχω απέναντί μου τον χειρότερο υποψήφιο, αυξάνει την πίεση που υφίσταμαι. Αν χάσω -το φαντάζεστε;- τι θα κάνω στο υπόλοιπο του βίου μου; Θα λέω ‘έχασα από τον χειρότερο’, και γι’ αυτό δεν θα νιώθω και τόσο καλά. Μπορεί και να αναγκαστώ να φύγω από τη χώρα, δεν ξέρω».

https://www.youtube.com/watch?v=bEr0Deji054&feature=emb_title

Σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, ο Τζο Μπάιντεν προηγείται στην πρόθεση ψήφου των Αμερικανών με διαφορά άνω των 10 μονάδων από τον Ντόναλντ Τραμπ. Γι’ αυτό και ο δεύτερος δίνει την ύστατη μάχη, παλεύοντας με κάθε τρόπο, ακόμη και με προσωπικές προσβολές, να ανακτήσει τη συμπάθεια των ψηφοφόρων.

Μέρος αυτής της παράστασης αποτελεί και η επίδειξη δύναμης και ακατάβλητης κράσης εκ μέρους του Τραμπ. «Αν δεν νιώθετε καλά με το να βγαίνετε έξω, μείνετε μέσα, χαλαρώστε. Τις ομάδες υψηλού κινδύνου τις γνωρίζετε, ξέρετε ότι είναι οι ηλικιωμένοι. Βλέπετε όμως ότι εγώ, ευτυχώς, δεν είμαι ηλικιωμένος. Είμαι πολύ νέος και είμαι σε τέλεια φυσική κατάσταση. Είμαι σε σπουδαία κατάσταση. Το καλό στη δική μου περίπτωση είναι ότι κόλλησα κορωνοϊό και τον ξεπέρασα. Τώρα, όπως μου λένε, έχω ανοσία. Νιώθω απίστευτα δυνατός».