Τραγωδία στη Λεμεσό: «Έσβησε» στην άσφαλτο 62χρονη γυναίκα – Μεθυσμένος ο 35χρονος οδηγός του άλλου οχήματος

Τραγικό θάνατο στην άσφαλτο βρήκε 62χρονη αλλοδαπή γυναίκα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στη 01:00 τα μεσάνυχτα, όχημα που οδηγούσε 35χρονος αλλοδαπός με συνοδηγό 27χρονη επίσης αλλοδαπή, ενώ κινείτο στην παραλιακή οδό της Λεμεσού Βασιλέως Γεωργίου, στη συμβολή των φώτων τροχαίας με την οδό Παναγιώτη Τσαγγάρη, συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο της άτυχης 62χρονης.

Μάλιστα ο 35χρονος οδηγός, που φαίνεται ότι είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα ενώ κινείτο με ανατολική κατεύθυνση στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, χτύπησε το όχημα της 62χρονης, που εκείνη τη στιγμή είχε εισέλθει στην Βασιλέως Γεωργίου, με δυτική κατεύθυνση.

Ο θάνατος της 62χρονης ήταν ακαριαίος. Να σημειωθεί πως η γυναίκα φορούσε ζώνη ασφαλείας, ωστόσο η σφοδρότητα της σύγκρουσης οδήγησε στον θανάσιμο τραυματισμό της. Συγκεκριμένα η 62χρονη απεγκλωβίστηκε από το όχημά της με την επέμβαση μελών της πυροσβεστικής, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λεμεσού κι εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ο οδηγός του δεύτερου οχήματος υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης, με ένδειξη 58μg% και σε τελικό έλεγχο με ένδειξη 47μg%. Ο οδηγός συνελήφθη και κρατείται στον αστυνομικό σταθμό Λεμεσού.