Τραγωδία στη Λάρνακα: Συνελήφθη για ανθρωποκτονία ο 23χρονος

Ραγδαίες εξελίξεις της οικογενειακής  τραγωδίας στα Κλαυδιά με νεκρή τη 21χρονη Μαρία, από σφαίρα  όπλου του 23χρονου αδελφού της.

Τραγική ειρωνεία της τραγωδίας, το γεγονός ότι η 21χρονη που  βρισκόταν στο δεύτερο μήνα εγκυμοσύνης της,  σήμερα είχε και τα γενέθλια της και λίγες ώρες πριν δεχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της.

Πριν λίγα λεπτά η αστυνομία συνέλαβε τον 23χρονο αδελφό ως ύποπτο ανθρωποκτονίας. Ο νεαρός έδωσε κατάθεση στην αστυνομία στην οποία επανέλαβε τους ισχυρισμούς του ότι καθάριζε το όπλο μετά από στρατιωτική άσκηση ισχυρισμός που δεν επιβεβαιώθηκε σύμφωνα με τις πληροφορίες από το Υπουργείο Άυμνας.

Ο 23χρονος ανέφερε πως συντηρούσε το στρατιωτικό του τυφέκιο G3 λόγω παρουσίασης ως έφεδρος σε άσκηση της Εθνικής Φρουράς, στην Απλάντα,  ισχυρισμός  ο οποίος σύμφωνα με το ΓΕΕΦ αποκλείστηκε, μιας και η τελευταία φορά που παρουσιάστηκε ως έφεδρος ήταν στα μέσα του 2019.

Να αξίζει να αναφερθεί ότι οι ασκήσεις της Εθνικής Φρουράς έχουν ανασταλεί μέχρι την 31η Μαΐου.

Η μητέρα  τους, ανέφερε στις Αρχές, ότι όλα συνέβησαν καθώς η ίδια βρισκόταν στην κουζίνα για να πιεί νερό και δεν ήταν σε θέση να δωσει λεπτομέρειες για την υποθεση στους ανακριτές.

Γύρω στις 20:30 απόψε, ο 23χρονος συνελήφθη για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που διενεργούν έρευνες και περισυλλέγουν τεκμήρια και μαρτυρίες, σε μια προσπάθεια να διαλευκάνουν την υπόθεση.