Τραγουδιστής Χρίστος Αντωνιάδης: «Κάνουμε προσπάθειες επανασύνδεσης με τη σύζυγό μου»

Πριν λίγο καιρό ο Χρίστος Αντωνιάδης είχε αποκαλύψει στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» πως ο γάμος του δεν περνά τις καλύτερες μέρες του, κάνοντας πολλούς να μιλούν για χωρισμό από την κατά 18 χρόνια μικρότερη σύζυγο του Αφροδίτη Τσώνου.

Ο τραγουδιστής είχε πει: «Είναι πολύ φρέσκο, δεν αισθάνομαι άνετα να μιλάω γι’ αυτό… Δε θέλω να το αναπτύξω περισσότερο… Θέλω να περάσει λίγο ο καιρός, τα γεγονότα, να αποκρυσταλλώσουν οι απόψεις μου και να μιλήσω πιο ανοιχτά… Όντως δεν είμαι στα καλύτερά μου, έγιναν κάποια πράγματα αναπάντεχα και είναι λίγο περίεργα τα πράγματα… είμαστε σε διάσταση» και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει διάθεση… αυτή την εποχή. Δεν είμαστε στην ίδια σελίδα με τη γυναίκα μου…»!

Ωστόσο ο τραγουδιστής το μεσημέρι της Τετάρτης, εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση από τη Βουδαπέστη έχοντας στο πλευρό τη σύζυγό του! «Ήρθαμε να γιορτάσουμε τα γενέθλια μου. Είναι μια προσπάθεια για να μπορέσουμε να ισορροπήσουμε τις καταστάσεις και να μην είμαστε σε αυτή τη μίζερη κατάσταση που σου περιέγραψα πριν ένα μήνα. Μια προσπάθεια επανασύνδεσης, σε καλό δρόμο είμαστε» ανέφερε ο Χρίστος Αντωνιάδης.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=F9Dsel_4RCI&feature=emb_title