Τραγικό θάνατο βρήκε 29χρονος μετά από ανατροπή forklift

Τραγικό θάνατο βρήκε γύρω στις 11 το πρωι, ο 29χρονος Πάνος Θεοδώρου, διαιτητής Β’ κατηγορίας και πρώην ποδοσφαιριστής.\

Ο 29χρονος Πάνος έχασε τον έλεγχο του forklift που οδηγούσε, στη βιομηχανική περιοχή Αγίου Σιλά, στον Ύψωνα Λεμεσού.

ον 29χρονο εντόπισε μετά το τραγικό συμβάν ο αδελφός του, ο οποίος αμέσως με τη βοήθεια άλλου μηχανήματος προσπάθησε να απεγκλωβίσει τον 29χρονο που είχε καταπλακωθεί από το ανυψωτικό μηχάνημα.

Σε δηλώσεις του από τη σκηνή του θανατηφόρου ο βοηθός υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς, ανέφερε ότι «δυστυχώς σήμερα είχαμε νέο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα το οποίο συνέβη στη βιομηχανική περιοχή του Αγίου Συλά, της επαρχίας Λεμεσού, όπου ένας 29χρονος συνάνθρωπος μας έχασε τη ζωή του».

Όπως είπε, ο 29χρονος χειριζόταν και οδηγούσε περονοφόρο ανυψωτικό όχημα μέσα σε δημόσια Οδό και σε κάποιο σημείο του δρόμου φαίνεται ότι πιθανόν να έχασε το έλεγχο του οχήματος του, το οποίο παρεξέκλινε της πορείας του απότομα, προς τα δεξιά. Αποτέλεσμα όπως εξήγησε ο κ. Καφάς, το περονοφόρο να κλείνει προς τα αριστερά και με την κλήση που πήρε το όχημα, έχασε την ισορροπία του και ο οδηγός έπεσε και κτύπησε στην άσφαλτο. Ακολούθως, το θύμα καταπλακώθηκε από το όχημα που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Συγκλονισμό για το θάνατο του 29χρονου, που ήταν διαιτητής Β’ κατηγορίας, εκφράζει η ΚΟΠ σε ανάρτηση στην ιστοσελίδα της. Με ανακοίνωση της η ΚΟΠ ενημέρωσε για τον θάνατο του διαιτητή Πάνου Θεοδώρου. Όπως αναφέρει η ομοσπονδία σε όλους τους αγώνες της Β’ Κατηγορίας θα τηρηθεί μονόλεπτη σιγή και οι παίκτες-διαιτητές θα φορούν μαύρα περιβραχιόνια. Παράλληλα, και οι ομάδες με τη σειρά του; εξέδωσαν συλλυπητήρια ανακοίνωση.