Τραγικός θάνατος δύο νέων και τραυματισμός τρίτου σε τροχαίο

Ο θάνατος δύο νέων και ο κρίσιμος τραυματισμός ενός τρίτου είναι ο τραγικός απολογισμός νέου θανατηφόρου δυστυχήματος που σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της Πέμπτης στο δρόμο Αστρομερίτη – Ευρύχου παρά τον Ατσά.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, το μοιραίο δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 4.40 το πρωί σήμερα, στο δρόμο Αστρομερίτη – Ευρύχου, παρά τον Ατσά, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος, με συνοδηγό 22χρονο και συνεπιβάτη 21χρονο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορεία του και προσέκρουσε αρχικά σε όχθο και στη συνέχεια σε δέντρο, ενώ ακολούθως, ανατράπηκε και ακινητοποιήθηκε.

Και οι τρεις επιβαίνοντες εγκλωβίστηκαν στο όχημά τους και απεγκλωβίστηκαν από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Ακολούθως, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 22χρονου συνοδηγού και του συνεπιβάτη του οχήματος, ηλικίας 21 ετών.

Όσον αφορά τον 21χρονο οδηγό του οχήματος, η κατάσταση της υγείας του θεωρείται κρίσιμη. Η Τροχαία Μόρφου διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.