Τράπουλα της Κατίνας: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια με τη Ντεστε, τη τράπουλα της Κατίνας για το τελευταίο δεκαήμερο Νοεμβρίου, το οποίο φέρνει θετικές εξελίξεις , και ολοκήρωση σχέσων και οικονομικών υποθέσεων.

Πιο αναλυτικά:

Κριός: ΠΑΡΣΑΝΤΡΑ – Η ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Αν μπορείτε να μιλήσετε πιο ειλικρινά, στο άτομο που σας ενδιαφέρει …σίγουρα θα βοηθήσει την μεταξύ σας σχέση και να βελτιώσει την αισθηματική σας επικοινωνία. Σχέσεις που είχαν πάρει την απόφαση για δεσμεύσεις, θα έχουν την οικονομική υποστήριξη που αναμένουν.

Ταύρος: Η ΣΕΛΗΝΗ

Τα λόγια και οι πράξεις σας, πια έχουν προσφέρει τις αποδείξεις …που θέλει το άτομο που αγαπάτε, και το σίγουρο είναι ότι μέσα στις επόμενες 2-3 εβδομάδες, θα έχετε και από την δική του την μεριά, τις προτάσεις του, για το κοινό σας μέλλον. Τα εργασιακά που σας απασχολούν, θα λήξουν.

Δίδυμοι: ΓΚΑΜΧΑΤ – Ο ΠΑΣΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Εσείς είστε οι καλύτεροι του χωριού! Είτε μόνοι είστε, είτε μέσα σε σχέση, το μόνο που σας ενδιαφέρει, είναι εσείς και οι αγαπημένοι σας… να πορεύεστε καλώς. Ατελή αισθήματα, υπερβολές και ερωτικά δράματα, αφήστε τα για τους ερασιτέχνες του σπορ.

 

Καρκίνος: ΖΑΡΑ – ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Πολλά αυτά που δεν ξέρετε για το άστατο παρελθόν, του ανθρώπου σας, που κατά καιρούς σας δείχνει ένα μυστικό εαυτό, που σας φέρνει μια εσώτερη ανασφάλεια. Όσο θα περνάει ο καιρός, θα έχετε και καλύτερη επικοινωνιακή επαφή.

Λέων: ΤΑ ΑΣΤΡΑ

Από την μεριά σας, ζητάτε κάποιες εγγυήσεις αγάπης που θα σας κάνουν πια να φύγετε από αυτήν την δύσκολη επικοινωνιακή κατάσταση που είστε τώρα, και να ευχαριστηθείτε την σχέση σας και τον έρωτα σας! Τουλάχιστον τα οικονομικά σας, θα σας βοηθήσουν.

Παρθένος: ΣΤΡΟΒΙΛΟΣ ΕΒΕΝΙΝΟΣ

Εσείς τα έχετε κάνει όλα γης μαδιάμ. Άλλα σας λένε και άλλα καταλαβαίνετε. Αν δεν είστε για βαθιά νερά, μην μπαίνετε κάν στην θάλασσα. Οι σχέσεις που έχουν χάσει πια το νόημα τους, είναι ανώφελο να τις τεντώνετε για να σας δώσουν αυτά που απαιτείτε.

Ζυγός: Η ΚΑΜΗΛΑ

Πιθανόν και το ταίρι σας, αυτές τις ημέρες, να έχει κάποια δικά του – προσωπικά προβλήματα, και να μην μπορεί να σας διαθέσει την ενέργεια και την παρουσία του …όπως συνήθως. Είναι μόνο προσωρινό το φαινόμενο. Η σχέση σας, έχει πολλά ακόμη να σας αποδώσει.

Σκορπιός: ΜΠΕΝΤΕΣ – ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Μην στέκεστε συνέχει και μόνο σε αυτά… που έγιναν στο παρελθόν. Δεν έχει νόημα, και κουράζετε και τον άνθρωπο σας, που στα εσώτερα και τα μύχια του, επιθυμεί σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, να κάνετε την σχέση σας λίγο πιο σοβαρή.

 

Τοξότης: Ο ΗΛΙΟΣ

Ήδη το διαισθάνεστε ότι οι μέρες …θα σας φέρουν κάτι καλό. Κάποιοι από εσάς, θα λάβετε χρήμα και επαγγελματικές εκπλήξεις, που θα σας λύσουν πολλά προβλήματα, και κάποιοι άλλοι, θα έχουν ειδήσεις, από έναν πρώην σύντροφο – γνωριμία, που θα ζητά συνάντηση….άμεσα.

Αιγόκερως: ΑΡΙΜΑΝ – ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΡΟΥΜΠΙΝΟΥ

Μην κάθεστε με τα χέρια λοιπόν σταυρωμένα και περιμένετε μόνο από την μεριά του ανθρώπου σας, να λυθούν τα κοινά σας προβλήματα. Και αυτός έχει τον δικό του εγωισμό, και ίσως απλά να περιμένει καρτερικά, να ενθαρρύνετε σχετικές συζητήσεις.

Υδροχόος: Η ΜΠΡΑΤΣΕΡΑ

Εσείς έχετε τάσης φυγής, από όλους και όλα. Το καλό είναι ότι ξέρετε τον δρόμο …για να ξαναγυρίσετε και πιο ανανεωμένοι από ότι πριν. Σε αυτήν λοιπόν την διαδρομή, πολλά και ουσιαστικά νέα πρόσωπα, θα σας πολιορκήσουν εσάς τους μόνους.

Ιχθείς: ΤΑΓΚΡΑΛ – Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΟΥ ΡΟΥΜΠΙΝΙΟΥ

Οι λογομαχίες και οι εντάσεις, έρχονται μέσα στην σχέση σας, από εξωγενείς παράγοντες που αν το καλοσκεφτείτε δεν σας αφορούν και άμεσα. Το καλύτερο θα ήταν, να κάνετε την προσωπική σας προσπάθεια, να ζεστάνετε το κλίμα και πάλι μέσα στην σχέση σας.