Τράπουλα της Κατίνας: Προβλέψεις για το 1ο δεκαήμερο Ιουνίου

Τράπουλα της Κατίνας: Προβλέψεις για το 1ο δεκαήμερο Ιουνίου

Μεγάλες αλλαγές  και ανατροπές φέρνουν οι   πρώτες ημέρες του νέου μήνα, ειδικά στον τομέα των σχέσεων – συντρόφων.

Κριός: ΤΟ ΡΟΥΜΠΙΝΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

Έχετε ξεχάσει ότι το όλα μαζί σε κάποιους δεν ταιριάζει. Αν θέλετε κάποιον νέο άνθρωπο στην ζωή σας, το καλύτερα που μπορείτε να κάνετε σε όλους, είναι να κλείσετε τις εκκρεμότητες με το παρελθόν σας.

Ταύρος: ΝΤΑΣΤΑΡ – Η ΧΑΝΟΥΜΙΣΣΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Έχετε κατά νου, ότι ο άνθρωπος σας, μπορεί να μην είναι και τόσο εξωστρεφής σε αυτά που σας δείχνει, αλλά ίσως και να θέλει τελικά τον χρόνο του με εσάς, για να μπορέσει να ξεκλειδώσει την καρδιά του.

Δίδυμοι: ΜΠΕΝΤΕΣ – ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Αυτά που σας λένε, εσείς φυσικά και ποτέ δεν τα πιστεύετε. Θέλετε αποδείξεις και παρατεταμένες. Αυτός που θα το καταφέρει αυτό, γίνει και ο επόμενος σας σύντροφος. Μέχρι τότε, απολαύστε όλα τα καλά που σας προσφέρει ο καιρός και τα οικονομικά σας.

Καρκίνος: ΤΑ ΑΣΤΡΑ

Έχετε κοντά σας λίγους και καλούς φίλους, που στην πάροδο του χρόνου, σας έχουν αποδείξει πόσο πολύ σας αγαπούν. Οι έρωτες και οι μόνιμες σχέσεις που ζητάτε, θα σας εμφανιστούν από τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου, ίσως και μέσα από τον εργασιακό σας κύκλο.

Λέων: ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ

Έχετε αλλάξει νοοτροπία και διάθεση σε όλα σας. Αυτό σας δείχνει σε παλιούς εραστές, σαν ένα φως που θέλουν να έχουν στην ζωή τους. Μην εκπλαγείτε με τις επιστροφές που θα έχετε άμεσα.

Παρθένος: Η ΒΕΡΑ

Εσείς μέσα σε αυτό το μοναδικό Καλοκαίρι, θα κάνετε τεράστιο βήματα, μέσα στην ερωτική σας ζωή. Οι μόνοι θα έχουν νέο καρμικό έρωτα να ζήσουν και οι ήδη μέσα σε σχέσεις, θα λάβουν ανεπίσημη πρόταση γάμου.

Ζυγός: Η ΚΑΡΔΙΑ

Εσείς, η λογική και η καρδιά σας, πραγματικά έχετε πάρει ξεχωριστούς δρόμους. Δεν ξέρετε τι θέλετε, και αυτός ο τελευταίος χωρισμός, σας έχει κάνει να δείτε τα πράματα διαφορετικά.

Σκορπιός: ΓΚΑΜΧΑΤ – Ο ΠΑΣΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Είστε από τα πιο σκληρά ζώδια στην δουλειά σας, και το μόνο σίγουρο είναι, ότι οι πρώτες εβδομάδες, του Ιουνίου θα σας δώσουν οικονομική άνεση και επιτυχίες. Ακολουθεί και ένας μεγάλος έρωτας. Συνδυάστε τα πάντα σωστά και απολαύστε το Καλοκαίρι.

Τοξότης: ΟΙ ΚΗΠΟΙ

Όλα τα κοιτάτε πια με μια απορία και δυσπιστία. Είναι ένα κατάλοιπο ψυχολογικό που έχει απομείνει από παλιές σας ερωτικές ιστορίες που σας πόνεσαν. Ωστόσο ζυγίστε την κάθε νέα περίπτωση διαφορετικά.

Αιγόκερως: Η ΚΑΜΗΛΑ

Όλα αλλάζουν και σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Το ταίρι σας, πια θα προσαρμόσει τα προγράμματα και την προσωπική του καθημερινότητα για να σας έχει απόλυτα κοντά του. Επαγγελματικές ευκαιρίες σας πλησιάζουν.

Υδροχόος: ΤΟ ΣΜΑΡΑΓΔΙ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ

Είσαστε αυτοί, που θα βρείτε στον δρόμο σας χρήμα και αγάπη. Οι μόνοι που δηλώνουν ότι δεν θα το ξανακάνουν, θα είναι και οι πρώτοι που θα ερωτευτούν μέσα σε αυτόν τον μήνα σίγουρα.

Ιχθείς: Η ΠΑΙΔΟΥΛΑ

Μια αλλαγή, που δεν την περιμένατε θα σας έρθει και θα σας κάνει, να χαρείτε. Χρήμα, έρωτας αλλά και νέοι φίλοι, θα σας περικυκλώσουν και θα σας ανοίξουν τους δρόμους για να ευχαριστηθείτε αυτό το Καλοκαίρι.