Τράπουλα της Κατίνας: Προβλέψεις – Αγάπη και Χωρισμός

Τράπουλα της Κατίνας: Προβλέψεις  για όλα τα ζώδια – Αγάπη και Χωρισμός

Κριός: ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΑΓΑΠΗΣ

Ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει, αλλά επί του παρόντος βάζει εμπόδια και καθυστερήσεις υπερβολικές μεταξύ σας, είναι θέμα λίγου χρόνου για να σας πλησιάσει και να ανοίξει τα αισθηματικά του χαρτιά. Από την νέα εποχή του Ζυγου , θα υπάρξουν στο ζώδιο και μια σειρά από επανασυνδέσεις.

Ταύρος: ΖΑΡΑ – ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Πολλές οι γνωριμίες που έχουν προκύψει στην καθημερινότητα σας, και αυτό είναι κάτι που σίγουρα σας έχει κάνει να αισθάνεστε πολύ πιο ανεβασμένοι. Μέσα από αυτήν την κινητικότητα, θα ξεχάσετε το άσχημο σας παρελθόν, τις πικρές μνήμες και σίγουρα θα βρείτε έναν νέο σύντροφο, που μπορεί πια να γίνει το μόνιμο σας έτερον ήμισυ.

Δίδυμοι: Ο ΗΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν απαγορευτικά για εσάς. Αυτό που θέλετε απλά να απλώσετε το χέρι και θα το πάρετε. Σε αυτήν τη περίπτωση είναι και μια επανασύνδεση την οποία προσπαθείτε τόσο καιρό. Ο Κρονος τελειωνει την ανάδρομη κίνηση, θα σας δώσει άμεσα την επιτυχία.

Καρκίνος: ΤΑΤΤΑΡΕΤ – Η ΧΑΝΟΥΜΙΣΣΑ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Είσαστε οι καλύτεροι και οι πιο τυχεροί της εποχής, που θα ισορροπήσουν μέσα στις επόμενες ημέρες, την ερωτική τους ζωή. Να είστε προετοιμασμένοι, ότι ένας παλιός σας γνώριμος – ιστορία – περιπέτεια, θα σας πλησιάσει, έστω και μέσα τρίτων.

Λέων: Η ΜΠΡΑΤΣΕΡΑ

Τα λόγια σας έχουν την βαρύτητα που πρέπει μέσα στην καρδιά και το μυαλό του ατόμου, που αγαπάτε. Όλα τα άλλα θα πρέπει να τα προσφέρει η άλλη πλευρά. Οι σχέσεις που έχουν παγώσει, μετά την νεα σελήνη στις 28/09, θα αρχίσουν και πάλι να βρίσκουν την ισορροπία τους.

Τράπουλα Κατίνας Παρθένος: ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

Αυτό που έχει σημασία, είναι πείτε την αλήθεια για όλα αυτά που αισθάνεστε στον άνθρωπο σας. Θα δείτε ότι τα λόγια και οι πράξεις του, θα σας πλησιάσουν περισσότερο. Άλλωστε η τύχη η καλή σας πλησιάζει και σε κάποιες ημέρες, και όλα πια θα βρουν τους ρυθμούς τους.

Ζυγός: ΜΕΓΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ

Υπάρχει μια αγωνία στην καθημερινότητα σας, και αυτό οφείλεται στην προβληματική επικοινωνιακή κατάσταση, που επικρατεί μέσα στην σχέση σας. Οι χωρισμένοι θα έχουν νέες επαφές – γνωριμίες, που θα τους φτιάξουν το κέφι.

Τράπουλα Κατίνας Σκορπιός: ΟΥΡΜΙΑΑ – Η ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΤΟΥ ΡΟΥΜΠΙΝΙΟΥ

Υπάρχουν ακόμη πολλά πράματα, που δεν έχετε πει στον άνθρωπο σας. Από την καινούργια εβδομάδα, που θα έχει λήξει και η επήρεια των άστρων πάνω σας… μπορείτε να συζητήσετε και να αφήσετε τις άσχημες αναμνήσεις και τις εντάσεις πίσω σας. Ακόμη και τα τρίτα άτομα, θα φύγουν από το μεταξύ σας.

Τοξότης : ΒΑΑΛΙΝΤΕ – ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ

Είσαστε μέσα σε μια υπερένταση, και θυμό. Αντιλαμβάνεστε ότι ο άνθρωπος σας, δεν κάνει κάτι περισσότερο για την σχέση σας. Αυτό μπορείτε να το πείτε, και να τον αφήσετε να κάνει άμεσα τις διορθώσεις του. Οι μόνοι και οι εργένηδες …θα έχουν νέα φλερτ που θα τους δελεάσουν αρκετά.

Τράπουλα Κατίνας Αιγόκερως: ΤΑ ΑΣΤΡΑ

Αναζητήστε το σωστό τρόπο λοιπόν, για λύσετε τις όποιες διαφορές σας με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Σε αστρολογικό επίπεδο…οι όψεις της Αφροδίτης και του Άρη σίγουρα σας ενισχύουν, για να βρείτε δρόμους κοινούς. Σε επόμενο στάδιο, αφιερώστε και χρόνο στην οικογένεια σας, που σας έχει χάσει τον τελευταίο καιρό.

Υδροχόος: ΓΚΑΜΧΑΤ – Ο ΠΑΣΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Εσείς ξέρετε τι θέλετε και το λέτε στον άνθρωπο σας, σε κάθε πιθανή ευκαιρία. Αυτό που θα πρέπει να κάνετε στο τώρα, είναι να μείνετε σιωπηλοί και να τον αφήσετε, να δράσει υπέρ της σχέσης σας. Από την ερχόμενη εβδομάδα, σας περιμένουν κάποια χρήματα.

Ιχθείς: ΤΟΥΡΑΝ – Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Αν δεν ξέρετε ποιον θέλετε, και που θέλετε να καταλήξετε ίσως και να πρέπει να περιμένετε, να σκεφτείτε πιο ώριμα και να βγάλετε τελικά τα πορίσματα σας. Μέχρι τότε, μην υπόσχεστε και μην τραβάτε τις αισθηματικές καταστάσεις στα άκρα.