Τράπουλα Της Κατίνας: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Τράπουλα Της Κατίνας: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Κριός Η Καμήλα
Ξέρετε ένα μεγάλο μυστικό του συντρόφου σας, που όμως αυτός δεν ξέρει ότι το έχετε μάθει. Όπως και να έχουν τα πράματα, ακόμη εσείς μην κάνετε καμία ερώτηση.
Τύχη με ζώδια του Αέρα

Ταύρος Το Ερωτικό Γράμμα

Θα λάβετε μια καλή και άκρως έντονη απάντηση, από το άτομο που αγαπάτε, για όλα αυτά που έχετε ζητήσει να γίνουν. Σαφώς και θα γίνουν και άμεσα.
Τύχη με ζώδια της Φωτιάς

Δίδυμοι Ο Ήλιος

Οι χρόνοι σας γενικότερα αυτό το χρονικό διάστημα, είναι χαμένοι ανάμεσα σε εργασία και οικογένεια. Τώρα μέσα σε όλα αυτά, θα πρέπει να βρείτε λίγο ελεύθερο καιρό για μια νέα σχέση.
Τύχη με ζώδια της Γης

Καρκίνος Ζάρα – Το Λευκό Άλογο του Διαμαντιού

Μην δίνετε αφορμές, σε τρία άτομα για να σας κουτσομπολεύουν! Ειδικά την τόσο ιδιαίτερη σχέση σας, κρατήστε την μακριά, από όλους και μέχρι εσείς να είστε σίγουροι.
Τύχη με ζώδια του Νερού

Λέων Η Καρδιά

Κρατήστε τα χαρτιά σας κλειστά. Ακόμη αυτό το καινούργιο άτομο που έχει μπει στην ζωή σας, ακόμη δεν σας έχει δείξει τι μπορεί να κάνει για εσάς, άρα δώστε χρόνο.
Τύχη με ζώδια του Αέρα

Παρθένος Το Κλειδί

Τον άνθρωπο σας, τον ξέρετε. Τώρα τελευταία έχετε καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να του μιλήσετε και να τον ρωτήσετε.
Τύχη με ζώδια του Νερού

Ζυγός Σελτουκσάσσα – Η Χανούμισσα του Ρουμπινιού

Μην ανοίγετε την καρδιά σας, σε άτομα που δεν ξέρετε. Έχετε υποστεί πολλά από την καλοσύνη σας, και μάλλον τώρα θα πρέπει προς όλους να είστε λίγο πιο αφυπνισμένοι.
Τύχη με ζώδια της Γης

Σκορπιός Οι Κήποι

Μέσα σε σκέψεις είναι ο άνθρωπος σας, που έχει μόνο λίγο χρόνο ακόμη για να σας απαντήσει, σε όλα αυτά που τόσο καιρό τον ρωτάτε και περιμένετε τις πράξεις του.
Τύχη με ζώδια της Φωτιάς

Τοξότης Η Μπρατσέρα

Μέσα στις επόμενες ώρες θα έχετε μια θετική ανακοίνωση από το ταίρι σας. Έχει πάρει κάποιες πιο καταλυτικές αποφάσεις για την σχέση και το άμεσο μέλλον σας.
Τύχη με ζώδια του Νερού

Αιγόκερως Γκάμχάτ – Ο Πασάς του Διαμαντιού

Αν έχετε μπει σε διαδικασίες, να δώσετε μια ακόμη ερωτική ευκαιρία στον σύντροφο σας, καλό θα ήταν και από τώρα να βάλετε όρια και όρους απαράβατους.
Τύχη με ζώδια του Αέρα

Υδροχόος Η Παιδούλα

Όσα και να έχετε πει και κάνει, μέσα σε αυτήν την σχέση μάλλον είτε δεν γίνονται αντιληπτά ή σεβαστά. Μην περιμένετε αλλαγές από το τίποτα, και αν πρώτα εσείς δεν τις ζητήσετε.
Τύχη με ζώδια της Φωτιάς

Ιχθείς Αριμάν – Το Τζαν του Ρουμπινιού

Αυτές τις ημέρες, κρατήστε χαμηλούς τόνους καθώς θα βρεθείτε σε χώρους, που ήδη υπάρχει κάποιος που θέλει να σας πλησιάσει ερωτικά. Θα εκπλαγείτε.
Τύχη με ζώδια της Γης