Τράπουλα Κατίνας: Προβλέψεις για το πρώτο 10ήμερο Ιουλίου

Τράπουλα Κατίνας: Προβλέψεις για το πρώτο 10ήμερο Ιουλίου

Κριός: Η ΠΑΙΔΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν εχθροί προς αυτήν την σχέση, παρά μόνο οι κακές καταστάσεις που φέρετε σαν πράξεις –σκέψεις και οι δύο σας, και δεν κάνετε κάτι για να τις ξεπεράσετε μόνιμα.

Ταύρος: Η ΚΑΜΗΛΑ

Όλα τα λόγια σας έχουν γίνει πλήρως και σε βάθος κατανοητά από τον άνθρωπο που αγαπάτε και να είστε σίγουροι, ότι θα βρεθείτε προ μεγάλων εκπλήξεων.

Δίδυμοι: ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Η προσοχή σας είναι αποσπασμένη σε έναν καινούργιο έρωτα, που έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που πάντα θέλατε να πληροί ένας σύντροφος – σύζυγος.

Καρκίνος: ΖΑΡΑ – ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Σας απασχολεί έντονα, το γεγονός, ότι ο άνθρωπος σας, δεν σας λέει πολλά και αναλυτικά για το παρελθόν του. Πιθανόν και να χρειάζεται χρόνο για να αισθανθεί έτοιμος.

Λέων: ΜΙΝΤΑ – Η ΧΑΝΟΥΜΙΣΣΑ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Οι κινήσεις που κάνει ο άνθρωπος σας είναι μόνο καλές. Θα δείτε ότι μέσα στο υπόλοιπο διάστημα, του Καλοκαιριού θα σας φέρει τις απαντήσεις και τις λύσεις, που του έχετε γυρέψει.

Παρθένος: ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ

Μην προσέχετε μόνο τι λένε οι άλλοι για εσάς αλλά και τι κάνουν. Ειδικά το άτομο που έχετε ερωτευτεί θα σας προσφέρει πλέον πολλά και για τον σκοπό του, που είναι να σας κερδίσει.

Ζυγός: Ο ΝΕΙΛΟΣ

Τα παλιά από την καρδιά του συντρόφου σας, έχουν πια ξεχαστεί και το μόνο που θέλει πραγματικά να σας εκφράσει είναι την αγάπη του και αυτό θα το δείτε μέσα από τις δράσεις του.

Σκορπιός: Η ΠΟΡΤΑ

Μην δίνετε και τόσα πολλά σε μια σχέση που έχει προσφάτως ξεκινήσει και ακόμη δεν είστε και τόσο σίγουροι για την πορεία της. Αφήστε τον καιρό να σας δείξει.

Τοξότης: Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ

Οι σκέψεις που έχουν κατακλίσει το μυαλό σας, είναι γύρω από τα παλιά και τα όμορφα χρόνια, που έχουν χαθεί. Πάντως ο Ιούλιος για εσάς θα έχει μεγάλες αισθηματικές εκπλήξεις.

Αιγόκερως: ΣΕΛΑΝΑ – ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Αν θέλετε κάτι να μάθετε και να σας λυθούν οι απορίες, για το παράξενο παρελθόν του αγαπημένου σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρωτήσετε τον ίδιο μόνο.

Υδροχόος: Ο ΣΚΥΛΟΣ

Αυτά που προσφέρετε στην σχέση αυτή, είναι και οι βάσεις για να μπορέσει και ο σύντροφος σας, να πάρει κάποιες πιο καταλυτικές – μόνιμες αποφάσεις γύρω από δέσμευση.

Ιχθείς: ΓΚΑΜΧΑΤ – Ο ΠΑΣΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Κάποια κανάλια επικοινωνίας θα ανοίξουν τις επόμενες ημέρες, από την μεριά του συντρόφου σας, που τώρα δεν σας μιλάει, για να ξεφύγετε από αυτήν την στασιμότητα και να δώσετε λύσεις.