Τράγκολας: Δημόσιο ευχαριστώ – «Απλά κάνω τη δουλειά μου»….

Ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, με μια ανάρτηση στoν προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook,  εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον κόσμο για την στήριξή του αυτές τις δύσκολες μέρες και τόνισε ότι απλά κάνει τη δουλειά του….

Ασχέτως ,αν όπως είπε ο ίδιος, «κάνει απλά τη δουλειά του,» όλες αυτές τις μέρες που όλη η Κύπρος παρακολουθεί με αποτροπιασμό την πορεία εξελίξεων των φόνων του 35χρονου στρατιωτικού, ο κ. Τράγκολας βρίσκεται καθημερινά στα σημεία των ερευνων.

Όταν όλοι οι άλλοι αξιωματούχοι των δυνάμεων ασφαλείας διασκέδαζαν τις μέρες των γιορτών, ο Μάρκος Τράγκολας βρισκόταν εκεί, στη Κόκκινη λίμνη, στη λίμνη Μεμί… Από το πρωί, μέχρι αργά το απόγευμα. Από την αρχή μέχρι την ολοκλήρωση των ερευνών.

Είναι άξιος συγχαρητηρίων ο Μάρκος Τράγκολας. Δημόσιο ευχαριστώ άλλοι του οφείλουν και όλοι εμείς…

Αυτούσια η ανάρτησή του:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τα καλά του λόγια που πολλές φορές είναι υπερβολικά. Είμαι στο τέλος της καριέρας μου. Σε 3 μήνες αφυπηρετώ και νοιώθω για ακόμα μια φορά…ότι απλά κάνω την δουλειά μου… και θα την κάνω μέχρι τέλους.

Θα το παλέψω μαζί με όλους τους συνεργάτες μου μέχρι τέλους με κάθε σοβαρότητα, επαγγελματισμό και υπευθυνότητα…Για τούτα τα πλάσματα του Θεού που αναζητούμε.Χρειάζεται υπομονή απ ‘όλους. Ο τόπος μας μέσα από αυτή την κρίση πρέπει να βγει νικητής… και θα βγει!».