Το Tesla Cybertruck ξεπέρασε τις 600.000 προπαραγγελίες…

Τελικά το φουτουριστικό φορτηγάκι της Tesla με την ονομασία Cybertruck φαίνεται πως δεν πτοείται από τον κορωνοϊό καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι προπαραγγελίες του ξέσπασαν το φράγμα των 600.000 μονάδων! Μάλιστα σύμφωνα με εκτιμήσεις αναλυτών οι προπαραγγελίες θα ξεπεράσουν το 1.000.000 μονάδες πριν καν ξεκινήσει η διάθεση των αυτοκινήτων μέσα στο 2021.

Ο υπολογισμός των προπαραγγελιών έχει γίνει σύμφωνα με το υπολογιστικό φύλλο κρατήσεων του Cybertruck Owners Club forum, με τα στελέχη του forum να δηλώνουν ότι στις 30 Μαρτίου του 2020 μετρούσε 622.000 παραγγελίες. Η εξακρίβωση των στοιχείων βέβαια θα πραγματοποιηθεί όταν ξεκινήσει η παραγωγή και οι παραδόσεις του Cybertruck, εντός του 2021.

Να υπενθυμίσουμε πως η Tesla παρουσίασε το φορτηγάκι της στα τέλη Νοεμβρίου του 2019 και μια εβδομάδα αργότερα οι προπαραγγελίες είχαν ξεπεράσει τις 250.000 μονάδες και ο κάθε ενδιαφερόμενος που ήθελε να παραγγείλει ένα Cybertruck, κατέθεσε στην Tesla το ποσό των 100 δολαρίων, τα οποία θα επιστραφούν κατά την παράδοση του αυτοκινήτου. Σήμερα παρά την έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού οι προπαραγγελίες αυξάνονται καθημερινά κατά 1.000 μονάδες κατά μέσο όρο.

Πάντως όπως φαίνεται το Cybertruck έχει καταφέρει να καταγράψει υψηλότερο αριθμό προπαραγγελιών ακόμη και από το Model 3 το οποίο σε 5μήνες είχε καταγράψει 518.000 προπαραγγελίες.

Check Also

Λεωφορείο χωρίς οδηγό εμφανίστηκε στους δρόμους της Σεούλ (Video)

Το πρώτο δρομολόγιο αυτοκινούμενου λεωφορείου εγκαινίασε σήμερα η πρωτεύουσα της Νότιας Κορέας, Σεούλ, στο πλαίσιο …

Ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας ενώ έδινε συνέντευξη έβαλε ανοιχτή ακρόαση τον Ερντογάν (Video)

Ένα αιφνιδιαστικό τηλεφώνημα δέχτηκε ο νέος πρωθυπουργος της Μαλαισίας, Άνγουορ Ιμπραχίμ, την ώρα που παραχωρούσε …