Το smart ψυγείο από την Samsung!

To ψυγείο με το Αndroid λειτουργικό!H Samsung παρουσίασε το νέο της τεχνολογικό επίτευγμα αυτή την φορά όμως για την κουζίνα…
Πρόκιεται για ένα έξυπνο ψυγείο,με την ονομασία T9000, το οποίο κατασκεύασε η Samsung, εφοδιασμένου με Wi-Fi κι οθόνη αφής, μεγέθους 10 ιντσών.

Το ψυγείο έχει  Android λειτουργικό και διαθέτει προεγκατεστημένες εφαρμογές, οι οποίες στόχο έχουν να βοηθήσουν τον ιδιοκτήτη να βρίσκει συνταγές, να φτιάχνει τη λίστα με τα ψώνια από το σούπερ μάρκετ, αλλά και να μην ξεχνάει πότε λήγει το γάλα, το γιαούρτι κι άλλα τρόφιμα.

Η οθόνη δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να ενημερώνονται για την επικαιρότητα, τον καιρό, ακόμα και το Twitter από την πόρτα του ψυγείου. Μπορεί, επίσης, να αντικαταστήσει τα παραδοσιακά ημερολόγια με την ενσωμάτωση του Google Calendar και να δείχνει φωτογραφίες με τη μορφή slideshow,ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει στο ψυγείο του τη λίστα με τα ψώνια και να κάνει syncing με το smartphone του, ενώ με το Epicurious μπορεί να βρίσκει συνταγές και άλαλ πολλά! Το T9000 θα κυκλοφορήσει μέσα στην άνοιξη σε όλο τον κόσμο με τιμή που θα αγγίζει τα 3000 ευρώ!

whos.gr