Το OGAE σε ένα τρελό Eurovision Carnival (Video)

Ένα τρελό καρναβαλίστικο πάρτι διοργάνωσε ο πρόεδρος του σωματείου OGAE Cyprus, Αντρέας Ζαμπάς και όπως ήταν αναμενόμενο στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Το OGAE (organisation generale de amateurs d eurovision) Cyprus, είναι το επίσημο σωματειο των φιλων του διαγωνισμού Eurovision στην Κυπρο. και ιδρυθηκε επίσημα το 1989 με σκοπό την προώθηση του διαγωνισμού και ειναι μελος του δικτυου OGAE international.

Επίσημοι καλεσμένοι στο πάρτι ο καλλιτέχνης Άλεξ Παναγή (Εurovision 1995 ” Στη Φωτιά) και o Φίλιππος Κωνσταντίνος απο τους ” One ” ( Eurovision 2002 ” Gimme” ), και ο γνωστός Ρόης Ηροδότου.

Οι καλεσμένοι διασκέδασαν με παλια τραγούδια του διαγωνισμού μεταμφιεσμένοι ως χαριτωμένες γιαγιάδες (τη συμμετοχή της Ρωσίας το 2012 στην Eurovision ) Ευρυδίκη ,Ήβη Αδάμου ,  Άλεξ Παναγή , Έλενα Πατρόκλου , ο Αναστάζιο ,  Ελπίδα ,  Μαρλέν και Άννα Βίσση…

Η εταιρεία  Omega Productions, με εξαιρετικούς φωτογράφους,  Ξάνθο Γεωργίου και Λούη Χριστοδουλίδη ως άριστοι επαγγελματίες  μας έχουν ετοιμάσει το πιο κάτω βίντεο καθώς και ένα μικρό δείγμα από το τι γινόταν στο πάρτι.

https://www.youtube.com/watch?v=ZphhZG_o4To