Το 2017 δώρισε το νεφρό της στη Σελένα Γκόμεζ και τώρα δεν είναι καν φίλες στο Instagram!

Λίγο φαίνεται πώς κράτησε η φιλία της Σελένα Γκόμεζ με την Φράνσια Ράισα, καθώς μπορεί η δεύτερη να δώρισε στην τραγουδίστρια το νεφρό της, όμως τώρα φαίνεται πώς δεν είναι φίλες ούτε στο Instagram.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Όταν ρωτήθηκε από το TMZ σχετικά με τη φιλία τους, έδειξε δε να αποφεύγει την ερώτηση.

«Η Κυριακή είναι τόσο διασκεδαστική, είναι μέρα ξεκούρασης. Είμαι η Φράνσια και κάνω παρέα με τον σκύλο μου», είπε.

Όταν ο δημοσιογράφος την ξαναρώτησε, η Φράνσια πρόσθεσε: «Είναι μια καλή μέρα, είναι τόσο όμορφα έξω αυτή την στιγμή. Είχαμε χιόνια την προηγούμενη εβδομάδα και τώρα καιρός Λος Άντζελες».

Αργότερα διευκρίνισε ότι είναι «πολύ καλή σε αυτό το παιχνίδι», αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν θέλει να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικές με τη Σελένα Γκόμεζ.

Όταν όμως ρωτήθηκε για τη δωρεά νεφρών, έδειξε πρόθυμη να απαντήσει, λέγοντας: «Σίγουρα θα μιλούσα ξανά σε κάποιον για τη δωρεά οργάνων και τη διαδικασία και τα σχετικά. Το έκανα μερικές φορές, δεν είναι κάτι που διαφημίζω προφανώς».

«Τις προάλλες στον κινηματογράφο ήμουν με τη φίλη μου, τη Λίλι και κάποιος με πλησίασε και μου είπε, “Ε, η φίλη μου είναι αυτή στην οποία μίλησες πριν από μερικά χρόνια για τη δωρεά νεφρού και είναι πραγματικά ευγνώμων”», πρόσθεσε.

Η περιπέτεια της Σελένα Γκόμεζ
Το 2017, η Σελένα Γκόμεζ αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε σε επείγουσα μεταμόσχευση νεφρού με τη βοήθεια της «αδελφής» της, όπως χαρακτήρισε τότε την Φράνσια.

«Γνωρίζω πολύ καλά ότι κάποιοι από τους φανς μου είχαν παρατηρήσει ότι δεν ήμουν καλά για ένα διάστημα του καλοκαιριού και αναρωτιόντουσαν γιατί δεν προωθούσα τη νέα μου μουσική, για την οποία ήμουν εξαιρετικά περήφανη», έγραψε σε μήνυμα στο Instagram εκείνη την εποχή.

«Έμαθα ότι έπρεπε να κάνω μεταμόσχευση νεφρού λόγω του Λύκου και ανάρρωνα. Ήταν αυτό που έπρεπε να κάνω για την υγεία μου», εξήγησε.

Και συνέχισε: «Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω πώς θα μπορούσα να ευχαριστήσω την όμορφη φίλη μου, Φράνσια Ράισα. Μου έκανε το υπέρτατο δώρο και τη μεγαλύτερη θυσία δωρίζοντας μου το νεφρό της. Είμαι απίστευτα ευλογημένη. Σε αγαπώ τόσο πολύ αδελφούλα».