Το τζιπ θα δώσει τις απαντήσεις

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αντιτρομοκρατική υπηρεσία για τον εντοπισμό του τζιπ του γιατρού-ομήρου με το οποίο κατάφεραν να διαφύγουν μετά τη ληστεία στην Κοζάνη οι τέσσερις συνεργοί των συλληφθέντων Δημήτρη Πολίτη, Γιάννη Μιχαηλίδη, Νίκου Ρωμανού, Δημήτρη Μπουρζούκου.

Βασική επιδίωξη της ΕΛΑΣ είναι η ανεύρεση του εν λόγω τζιπ το οποίο θα οδηγήσει στα ίχνη των συνεργών.

Παράλληλα συνεχίζονται οι έρευνες  για τον εντοπισμό και των υπολοίπων κρησφύγετων σε Αθήνα καθώς και σε άλλες περιοχές της Βορείου Ελλάδος.

Πάντως ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας προέβη χθες σε επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με τα ευρήματα που προέκυψαν απο την εξέταση του USB, στο οποίο εντοπίστηκαν τα εξης:

Μέρος κειμένου για την ανάληψη ευθύνης πράξης εμπρησμού, που πραγματοποιήθηκε από την Άτυπη αναρχική Ομοσπονδία -Φωτιές στον Ορίζοντα – την 24η Σεπτεμβρίου 2012, σε βάρος της εταιρείας TRANSAM Trading Co Ε.Π.Ε. στο Χαλάνδρι.

Μέρος κειμένου που αποτελεί προσχέδιο προκήρυξης, το οποίο έχει αποθηκευθεί την 03.47 ώρα της 23ης Σεπτεμβρίου 2012, σχετικά με την ανάληψη ευθύνης από τη ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ/ΚΟΜΜΑΝΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ για την εμπρηστική επίθεση στην οικία του πρώην Υπουργού Οικονομίας και Εθνικής Άμυνας κ. Γιάννου Παπαντωνίου, η οποία πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της 7ης Δεκεμβρίου 2012 και αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο την 18.18 ώρα της ίδιας ημέρας.

Αφίσα που απεικονίζει φωτογραφία του επί της οδού Λουίζης Ριανκούρ 85 κτιρίου, στο οποίο στεγάζεται το Πρωτοδικείο Αθηνών, μετά την επίθεση με τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού, που πραγματοποιήθηκε την 08.30 ώρα της 30ης Δεκεμβρίου 2010 από την τρομοκρατική Οργάνωση ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ.