Το τέλειο gadget για όσους τραγουδούν στο μπάνιο… (Video)

Η Kohler έβαλε μόλις ένα έξυπνο ηχείο με υποστήριξη Alexa σε μια κεφαλή ντους, ώστε να απολαμβάνεις το μπάνιο σου με τραγούδια. Και με φωνητικές εντολές.

Την ώρα που σαπουνίζεσαι δηλαδή ζητάς από την Alexa να παίξει την αγαπημένη σου playlist, να σε ενημερώσει για τα τελευταία νέα ή να παραγγείλει απλώς κι άλλο σαμπουάν. Κι όλα αυτά μέσα από την μπανιέρα σου.

Παρά την έξαλλη ιδέα που κρύβεται από πίσω, το Kohler Moxie Showerhead έχει πράγματι έξυπνο σχεδιασμό. Η κεφαλή του ντους είναι αυτός ο εξωτερικός δακτύλιος και το ηχείο το κωνικό εξάρτημα που προσαρμόζεται στο κέντρο.

Το ηχείο είναι μάλιστα φορητό, φορτίζει ασύρματα και μένει στη θέση του μαγνητικά. Προσφέρει 6-7 ώρες μουσικής με μία φόρτιση, ενώ με την Alexa ενεργοποιημένη λειτουργεί «ως και 5 ώρες», όπως μας λέει η Kohler.

Και είναι φυσικά αδιάβροχο (IPX67). Η αμερικανική εταιρία θα το βγάλει στην αγορά κάποια στιγμή μέσα στο 2020 και το απλό Bluetooth ηχείο κοστίζει 99 δολάρια. Η έκδοση με το σύστημα Alexa είναι στα 159 δολάρια και άλλα 70 κάνει η κεφαλή του ντους. Με 229 δολάρια (209) ευρώ έχεις το πλήρες σύστημα δηλαδή.

Το Moxie Showerhead παρουσιάστηκε στην έκθεση τεχνολογίας CES 2020 και έκλεψε τις εντυπώσεις, ως ένα από αυτά τα προϊόντα που δεν χρειάζεσαι μεν, τα θέλεις δε…