Το Σαββατοκύριακο η 4η αγωνιστική β’ φάσης ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος

Διεξάγεται το Σαββατοκύριακο η τέταρτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας και τα αποτελέσματα των αγώνων ίσως να είναι καθοριστικά για κάποιες θέσεις ως προς την τελική κατάταξη της βαθμολογίας.
Όπως αναφέρει η ΚΟΠ, το πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ μια βδομάδα μετά το νικηφόρο 1-0 στο Στάδιο ΓΣΖ υποδέχεται το Σάββατο την ΑΕΚ και όπως είναι διαμορφωμένη η κατάταξη με νέο νικηφόρο αποτέλεσμα θα εξασφαλίσει τον τίτλο. Η ομάδα της Λάρνακας που στις τελευταίες δύο αγωνιστικές μετρά ισάριθμες ήττες, έχει ισχυρό κίνητρο τη διεκδίκηση μιας θέσης που οδηγεί στο Europa League.
Την Κυριακή στο Στάδιο ΓΣΠ θα διεξαχθεί ο άλλος σημαντικός αγώνας του πρώτου ομίλου με την Ομόνοια να υποδέχεται την Ανόρθωση.
Στο δεύτερο όμιλο οι αναμετρήσεις της τέταρτης στροφής είναι προγραμματισμένες για το Σάββατο, ενώ την Κυριακή θα διεξαχθούν τα παιχνίδια που αφορούν τον τρίτο όμιλο.
Η Αλκή θα φιλοξενήσει τη Νέα Σαλαμίνα και με νίκη θα εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή της στην Α’ Κατηγορία, ενώ στο άλλο παιχνίδι ο Εθνικός Άχνας θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής: 
Σάββατο 26 Απριλίου (17:00) : ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ, ΑΕΛ – Δόξα, ΕΝΠ – Απόλλωνας
Κυριακή 27 Απριλίου (17:00): Ομόνοια – Ανόρθωση, Εθνικός – Ολυμπιακός, Αλκή – Νέα Σαλαμίνα.