Το σέξι ατύχημα της Κέιτ Μίντλετον στο βασιλικό γάμο

Ο βασιλικός γάμος της πριγκίπισσας Ευγενίας μπορεί να τελείωσε ωστόσο ακόμα έρχονται στην δημοσιότητα ιδιαίτερα στιγμιότυπα αλλά και ευτράπελα.

Από τις πρώτες κιόλας εικόνες καταλάβαμε πόσο δυνατοί ήταν οι άνεμοι στο σημείο, όπου πραγματοποιήθηκε ο γάμος, δηλαδή στο επιβλητικό κάστρο Γουίνσδορ.

Οι γυναίκες καλεσμένες αγωνίζονταν να συγκρατήσουν τα κομψά καπέλα τους στη θέση τους ενώ έπεσαν ακόμα και δέντρα.

Και μπορεί η τελετή να ολοκληρώθηκε με επιτυχία ωστόσο ο αέρας προκάλεσε την αναστάτωση ανάμεσα στους καλεσμένους.

Λαμπερές και διάσημες προσωπικότητες, γαλαζοαίματοι και μη, καλλιτέχνες και σταρ ήταν όλοι εκεί. Οι δούκες του Κέιμπριτζ και Σάσσεξ περίμεναν στα σκαλιά να καταφτάσει η πανέμορφη νύφη.

Τότε ήταν που η Κέιτ Μίντλετον είχε ένα ατύχημα. Ο δυνατός αέρας σήκωσε την φούστα της και αποκάλυψε τα υπέροχα πόδια της, κάτι που φυσικά δεν ξέφυγε από τον φωτογραφικό φακό.

Η Κέιτ συνηθίζει να φορά μίντι, θηλυκά φορέματα όπως αυτό που επέλεξε για την περίσταση του Alexander McQueen, που της ταιριάζουν πολύ και ψηλοτάκουνα.

H Kέιτ το χειρίστηκε πολύ διακριτικά και γελώντας.

Φυσικά το πρωτόκολλο δεν επιτρέπει στις γυναίκες μέλη της βασιλική οικογένειας να ντύνονται πιο αποκαλυπτικά έτσι όταν κατά τύχη είδαμε τα καλλίγραμμα πόδια της δεν μπορούσαμε να μην τα θαυμάσουμε. Η Κέιτ αν και μητέρα τριών παιδιών διατηρείται σε άψογη φόρμα. Είναι η αγαπημένη μας.