Το έριξε στα ταξίδια ο Χριστόφιας για το καλό (πάντα) της Κύπρου

Λίγες ημέρες έχουν απομείνει πριν ανοίξουν οι κάλπες στην Κύπρο και ο απερχόμενος Πρόεδρος της, Δημήτρης Χριστόφιας, μετά τη συζύγου του Ελισάβετ, αποφάσισαν να επισκεφθούν άγνωστους προορισμούς, ανά τον κόσμο.

Το ζεύγος, που πριν από λίγες ημέρες μετέβη στη Σερβία, συνεχίζει να βρίσκεται το τελευταίο καιρό συνεχώς μέσα σε ένα αεροπλάνο, θεωρώντας προφανώς ότι έτσι ενισχύει τη δημιουργία κλίματος υπέρ της Κύπρου, στο διεθνές πολιτικό «στερέωμα». Ποιος μπορεί άλλωστε να τους εμποδίσει; Πρόεδρος είναι όπου θέλει πάει και όπως διατείνεται πάντα, ο σκοπός των ταξιδιών του είναι η ενίσχυση της Κύπρου. Κάτι ανάλογο, δηλαδή, με αυτό που έκανε και ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας, Γιώργος Παπανδρέου, που «όργωνε» τον πλανήτη για τη σωτηρία της χώρα.

Μόνο που αυτή τη σωτηρία δεν την είδε ποτέ ο ελληνικός λαός και φυσικά ούτε ο κυπριακός. Δεν θέλει άλλο «σώσιμο» Πρόεδρε, ο κυπριακός λαός, «χόρτασε» στα πέντε χρόνια διακυβέρνησης σου σωτηρίες. Αυτό που θέλουμε είναι να δείξετε έστω και τώρα, λίγη φειδώ στις σπατάλες για τα ταξίδια σας με τα ιδιωτικά αεροσκάφη.