Το πρώτο ελληνικό κινητό στην Κύπρο

Τη συμφωνία με τη Cyta και την Teleunicom για την κυκλοφορία του iQTalk στην αγορά της Κύπρου ανακοίνωσε η MLS Πληροφορική.

Συγκεκριμένα, η Teleunicom αναλαμβάνει τη διάθεση του iQTalk ως αποκλειστικός διανομέας της MLS στην Κύπρο, ενώ η Cyta θα έχει την αποκλειστικότητα (Time to Market) για τους πρώτους δύο μήνες κυκλοφορίας του κινητού στην Κύπρο.

Το πρώτο ελληνικό κινητό θα είναι διαθέσιμο στους Κύπριους καταναλωτές από τις αρχές Νοεμβρίου μέσα από το δίκτυο της Cyta.

Όπως επισημαίνει η MLS σε ανακοίνωσή της, η κυπριακή αγορά smartphones είναι ιδιαίτερα δυναμική και ανερχόμενη. Τόσο η MLS, όσο και η Teleunicom και η Cyta, αναμένουν σημαντικά οφέλη από τη συνεργασία τους αυτή. «Είναι κοινή επιδίωξη το MLS iQTalk να σημειώσει την ίδια επιτυχία στην αγορά της Κύπρου με αυτήν της ελληνικής αγοράς», τονίζει η MLS.

Σύμφωνα με τον στρατηγικό σχεδιασμό της MLS, η Κύπρος αποτελεί την πρώτη εκτός συνόρων αγορά στην οποία κυκλοφορεί το iQTalk. Η συμφωνία με τη Cyta προβλέπει την προαγορά ενός ικανού αριθμού κινητών για να καλύψει το δίκτυο των καταστημάτων του ομίλου και των συνεργατών της.