Το “πρυτανείο” του Καρογιάν

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Αμμοχώστου Ζαχαρίας Κουλίας,  καλεσμένος στη τηλεοπτική εκπομπή του “Μega” με παρουσιαστή τον Παναγιώτη Δημόπουλο μίλησε για όλους και για όλα αλλά κυρίως για τις τελευταίες εξελίξεις στη Πάφο και στο ΔΗΚΟ.

Όταν ο Παναγιώτης Δημόπουλος τον ρώτησε αν η επιλογή Πατσαλίδη για τη δημαρχία της Πάφου είναι καλή, απάντησε: “Είναι και αυτός του πρυτανείου του Καρογιάν”…

Συμπληρώνοντας ότι ο ίδιος έκανε ότι μπορούσε για να μην εκλεγεί ο Μάριος Καρογιάν,  Πρόεδρος της Βουλής, γιατί έβλεπε και παρακολουθόύσε τις κινήσεις του. Καυστηρίασε επίσης το γεγονός ότι ο Μάριος Καρογιάν δεσπόζουσας της οικονομικής κρίσης κυκλοφορεί ακόμα με οδηγούς, γραμματέα, ασφάλεια,  έξτρα μισθούς κτλ

Στις επόμενες βουλευτικές εκλογές ανέφερε ο Ζαχαρίας Κουλίας, ο κόσμος θα τους τιμωρήσει και θα στείλει στα σπίτια του, ολόκληρο το “πρυτανείο Καρογιάν”.

Αναφερόμενος στο Δημοκρατικό κόμμα, δήλωσε ότι σκέφτεται μεν να επιστρέψει αλλά προβληματίζεται από τυχόν προβλήματα που θα δημιουργήσει το “Πρυτανείο Καρογιάν” στο Νικόλα Παπαδόπουλο.