“Το ποτάμι” του Σταύρου Θεοδωράκη κατεβαίνει στις ευρωεκλογές

Πρωτοβουλία για τη δημιουργία Κίνησης, η οποία θα κατέβει στις ευρωεκλογές, ανακοίνωσε ο δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης. Το όνομα του ψηφοδέλτιο είναι «Το Ποτάμι» και με αυτό η κίνηση θα συμμετάσχει στις εκλογές.

Ο Στ. Θεοδωράκης, όπως αναφέρει στο κείμενό του με το οποίο ανακοινώνει την ίδρυση του κινήματος, θα παραχωρήσει το εταιρικό του μερίδιο στο protagon.gr στους συνεργάτες του, εν όψει αυτών των εξελίξεων. Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, βολιδοσκοπεί πρόσωπα με κοινωνική δράση για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο.

Όσο για το ποιοι απαρτίζουν το Ποτάμι, ο κ. Θεοδωράκης σημειώνει: «Ποιοι το αποφασίσαμε; Άνθρωποι με τα ίδια ερωτήματα. Επαγγελματίες της ζωής – νέοι στην πολιτική. Κανείς από εμάς δεν έχει υπηρετήσει σε υπουργεία, υφυπουργεία ή γραφεία αρχηγών. Φοιτητές, διανοούμενοι, οικονομολόγοι, εργάτες, καλλιτέχνες, άνεργοι, έμποροι, γιατροί, αρχιτέκτονες. Μια ομάδα που έχει μυαλό και δύναμη – τη δύναμη της λογικής και του δίκιου. Τις επόμενες ώρες θα βγάλετε και εσείς μόνοι σας τα συμπεράσματά σας».