Το πλοίο του θανάτου! Σοκαριστικό βίντεο δείχνει πρόβατα να βράζουν ζωντανά σε πλοίο..!

Πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε ένα βίντεο που δείχνει τις βάρβαρες συνθήκες πάνω σε ένα πλοίο εξαγωγής προβάτων που ταξίδευε από τη Δυτική Αυστραλία στη Μέση Ανατολή.

Τα πλάνα δείχνουν τα πτώματα των σφαγμένων προβάτων να είναι σε κατάσταση αποσύνθεσης, ενώ το προσωπικό έχοντας τον ελάχιστο προστατευτικό εξοπλισμό προσπαθεί να καθαρίσει το πλοίο από τα κόπρανα και τα ούρα. Στην συνέχεια, το πλήρωμα του πλοίου Awassi Express πετάει τα απομεινάρια των ζώων στον ωκεανό.

«Αυτά τα ζώα μαγειρεύονται ζωντανά», δήλωσε η κτηνίατρος Λιν Σίμπσον που έχει πάει σε 57 τέτοια ταξίδια στο δίκτυο Fairfax Media. Η κτηνίατρος εξήγησε ότι η υψηλή θερμοκρασία στην οποία υπόκεινται αυτά τα ζώα σημαίνει ότι βράζουν μέχρι θανάτου και το σώμα τους διασπάται ακόμα και με την ελάχιστη πίεση, όπως ένα σιγομαγειρεμένο αρνί.

Το βίντεο μέσα από το πλοίο τραβήχτηκε πριν από έναν χρόνο από έναν εργαζόμενο του πλοίου, ο οποίος πήγε σε 5 τέτοια ταξίδια. Αμέσως, ο εργαζόμενος έστειλε το βίντεο στον οργανισμό προστασίας των ζώων Animals Australia.