Το νέο hot ζευγάρι του Hollywood είναι οι Έμιλι Ραταϊκόφσκι – Μπραντ Πιτ – Της ζήτησε να βγούνε… είπε ναι

Ολοένα και περισσότερα ζευγάρια «ξεφυτρώνουν» στον θαυμαστό κόσμο του Χόλιγουντ. Μετά την αποκάλυψη της σχέσης της Τζένιφερ Άνιστον και του Τζον Χαμ δημοσιεύματα του ξένου Τύπου θέλουν την Έμιλι Ραταϊκόφσκι και τον Μπραντ Πιτ να είναι το hot ζευγάρι.

Όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές εβδομάδες η Έμιλι Ραταϊκόφσκι είναι πλέον μια ελεύθερη γυναίκα καθώς έδωσε τέλος στον γάμο της με τον Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ, ο οποίος φέρεται να την απάτησε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «OK!» ο Μπραντ Πιτ βρήκε την ευκαιρία να… ορμήσει.

«Ο Μπραντ ήταν ερωτευμένος με την Έμιλι στο πάρτι του Vanity Fair για τα Όσκαρ του 2020», είπε μια πηγή. «Δεν ήταν σε ιδιωτικό χώρο ή κάτι τέτοιο, αλλά μιλούσαν με φίλους τριγύρω».

«Προφανώς, ήταν εκτός ορίων τότε», σημείωσε η πηγή, καθώς η Ραταϊκόφσκι και ο Μπέαρ-ΜακΚλάρντ ήταν παντρεμένοι και είχαν αποκτήσει τον γιο τους Σιλβέστερ. «Ήταν ευτυχισμένη και παντρεμένη και ο Πιτ το σεβάστηκε αυτό».

Δημοσίευμα του «ΟΚ!» αναφέρει ότι ο ηθοποιός και το μοντέλο βγήκαν κρυφά ραντεβού και κάτι έχει ξεκινήσει αλλά ακόμα είναι νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα για τι τρέχει μεταξύ τους

Ο Πιτ της ζήτησε να βγούνε
Ωστόσο, τώρα που ο Μπέαρ -ΜακΚλάρντ δεν είναι πλέον στο προσκήνιο, ο Πιτ έκανε την κίνησή του. «Της ζήτησε να βγούμε και εκείνη είπε ναι. Πάντα πίστευε ότι ο Μπραντ ήταν χαριτωμένος, και όπως το έβλεπε, τι είχε να χάσει;» τόνισε η πηγή.

Παρά τα δημοσιεύματα για ένα πιθανό ειδύλλιο, ο εκπρόσωπος του ηθοποιού του αρνήθηκε τις εικασίες.

Αν οι φήμες για το ειδύλλιο είναι αληθινές, η Ραταϊκόφσκι στο πλευρό του Πιτ είναι ένας καλός αντιπερισπασμός για τον ηθοποιό εν μέσω της επίπονης δικαστικής διαμάχης του με την πρώην σύζυγό του Αντζελίνα Τζολί, η οποία συνεχίζει να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Παρά το γεγονός ότι η Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου το 2016, οι πρώην βρίσκονται στα μαχαίρια τόσο για την κηδεμονία των παιδιών τους, όσο και για το οινοποιείο τους Château Miraval, το οποίο η ηθοποιός πούλησε το μερίδιό της σε έναν Ρώσο ολιγάρχη χωρίς τη συγκατάθεση του Πιτ.

Πηγή ανέφερε επεσήμανε ότι η Τζολί «προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει κάτι νέο» για να τον πολεμήσει και του κάνει τη ζωή ακόμα δυσκολότερη.