Το νέο τολμηρό σχέδιο του μεγιστάνα Σπύρου Λάτση

Ο γιός του Έλληνα μεγιστάνα βάζει τα «γυαλιά» σε Αμερικανούς και Ευρωπαίους και σχεδιάζει νέους δρόμους στις VIP αερομεταφορές παγκοσμίως.

Ακολουθώντας ένα όνειρο του αείμνηστου μεγιστάνα Γιάννη Λάτση ο γιός του Σπύρος Λάτσης κατάφερε εδώ και λίγα χρόνια να φέρει την ιδιωτική εταιρεία privat air στην πρώτη θέση παγκοσμίως. Βασιλείς, εστεμμένοι, Κροίσοι και billionaires ενοικιάζουν αεροσκάφη από το στόλο της εταιρείας που δημιουργήθηκε πριν από πολλά χρόνια από τον Γιάννη Λάτση. Πολλές φορές μάλιστα οι πελάτες είναι τόσοι πολλοί που τα αεροσκάφη της εταιρείας δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες τους. Δεν είναι τυχαίο που κάποια στιγμή και μέσα στα προηγούμενα τέσσερα χρόνια το ζεύγος Ντέηβιντ και Βικτόριας Μπέκαμ έφαγαν πόρτα όταν ζήτησαν ένα τζετ για να ταξιδέψουν. Φαίνεται όμως πως το δαιμόνιο του Έλληνα μεγιστάνα δεν σταμάτησε και ο ίδιος προσπαθεί να ανακαλύψει νέους τρόπους ώστε να ικανοποιήσει την ελιτίστικη παγκοσμίως πελατεία του. Ποιος είναι αυτός; Αποφάσισε να συνεργαστεί σε μια νέα εταιρεία που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την δική του. Σήμερα όπως έχει γίνει γνωστό διαθέτει ένα μεγάλο πακέτο μετοχών της νέας αυτής εταιρείας που ονομάζεται “Brabus Private Aviation” και έχει ως μότο της «….γιατί το jet σας να μοιάζει με όλα τα υπόλοιπα μπεζ και άσπρα που είναι σταματημένα στο χώρο του αεροδρομίου!» Πρόκειται για μια ομολογουμένως τολμηρή επιχειρηματική κίνηση που όμως απευθύνεται σε ένα πολύ μικρό πλέον ποσοστό ανθρώπων που διαθέτουν δύναμη χρήμα αλλά και γούστο!

brabus_to_tune_private_jets_c41gj

Μεταμορφώστε το αεροσκάφος σας!

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας αλλά και σε εκείνη της Privatair “H αεροπορική εταιρεία «Privatair» σε συνεργασία με τρείς πολλά υποσχόμενους συνεργάτες, την «Brabus», την «Ruag Aviation» και την «Happy Studio» μπορούν να προσφέρουν ένα πολύ ιδιαίτερο, αποκλειστικό θα ήταν η σωστή λέξη σχεδιασμό στις καμπίνες νέων executive jets ή να επανασχεδιάσουν στο πλαίσιο που θέλει ο ιδιοκτήτης ένα αεροσκάφος που ήδη βρίσκεται σε λειτουργία”. Όπως γίνεται γνωστό στην σελίδα της νέας εταιρείας που συστάθηκε μόλις τον Ιούνιο του 2012 η “Brabus Private Aviation” εξειδικεύεται στα επονομαζόμενα heavy jets όπως είναι τα  Bombardier Global Express, η οικογένεια των  Challenger αλλά και όλες οι σειρές των Dassault Falcon. Οι σχεδιαστές της BRABUS Private έχουν την δυνατότητα να παρουσιάσουν στους ιδιοκτήτες αεροσκαφών παλιών και νέων που μπορούν να κατασκευαστούν από την αρχή ένα μοναδικό «κουστούμι» για το εσωτερικό της καμπίνας των αεροσκαφών αλλά και εξωτερικά. Η από την άλλη να επιλέξουν μια από τις δυο γραμμές που παρουσίασε η νέα εταιρεία στο European Business Aviation Convention & Exhibition EBACE 2012 που πραγματοποιήθηκε στην Γενεύη. Οι δυο σχεδιαστικές  αυτές γραμμές  ονομάζονται «Elegance» και «Sportive» και δημιουργήθηκαν πάνω στο αεροσκάφος Bombardier Global Express. Στις επιλογές που δίνει η εταιρεία υπάρχει το αλκαντάρα αλλά και το δέρμα ενώ μέσα στο «πακέτο» υπάρχουν τα τελειότερα συστήματα ήχου και εικόνας καθώς και σύστημα για την έξυπνη λειτουργία των ipad και των iphone. Μάλιστα αυτό μπορεί πλέον να γίνει τόσο κατά την απογείωση όσο και κατά την προσγείωση του αεροσκάφους χωρίς να υπάρχει πρόβλημα με τα υπόλοιπα συστήματα του αεροσκάφους. Κλείνοντας την ανακοίνωση της η εταιρεία αναφέρει μεταξύ άλλων πως κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα αν δεν συνεργάζονταν οι τρείς εταιρείες μαζί. Το όλο μάλιστα «πακέτο» όπως αναφέρεται θα είναι μοναδικό στο είδος του και ελιτίστικο όσο τίποτε άλλο. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα αυτοκίνητα που φέρουν την υπογραφή της Brabus που θεωρείται κορυφαία εδώ και τριάντα πέντε χρόνια στο χώρο του αυτοκινήτου. Για τους πλέον μάλιστα δύσπιστους πελάτες παγκοσμίως η νέα εταιρεία παρουσίασε δυο αεροσκάφη της στο σαλόνι αεροσκαφών που πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι. Και πιο συγκεκριμένα στο διεθνές αεροδρόμιο Al Mactoum και στο περίπτερο με το αριθμό A7.

Θ.Σ