Το νέο συμβόλαιο του Ρονάλντο – 410.133 ευρώ την εβδομάδα 

Για πάντα στη Ρεάλ ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σταρ έβαλε τη… βούλα στο νέο του συμβόλαιο με τη «βασίλισσα», που θα έχει διάρκεια μέχρι το 2021.
1

Η τελετή έγινε στα γραφεία του συλλόγου, παρουσία του προέδρου, Φλορεντίνο Πέρεθ, ενώ εκεί ήταν και η μητέρα του 31χρονου άσου.0

Το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με την Ρεάλ Μαδρίτης θα τον κάνει πλουσιότερο σε βάθος 5ετίας κατά 98.400.000 ευρώ και τα ποσά ανά εβδομάδα, προκαλούν ίλιγγο.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο θα έχει διάρκεια έως το 2021.

Ο Ρονάλντο θα βάζει στον προσωπικό του λογαριασμό 410.133 ευρώ την εβδομάδα, κάτι που σημαίνει πως για κάθε μέρα που περνάει θα βάζει στην τσέπη 58.590 ευρώ.

«Ευχαριστώ όλους όσοι με βοήθησαν για να είμαι εδώ σήμερα: την οικογένειά μου, τον πρόεδρο, τους συμπαίκτες μου. Αυτή η ομάδα είναι η ζωή μου. Θέλω, πάντως, να ξεκαθαρίσω πως αυτό δεν θα είναι το τελευταίο συμβόλαιό μου. Θέλω να συνεχίσω να γράφω ιστορία με αυτή τη φανέλα και πιστεύω ότι τα επόμενα πέντε χρόνια θα είναι εξίσου σπουδαία με τα προηγούμενα: πετυχαίνοντας γκολ και κατακτώντας τίτλους», ήταν τα λόγια του Πορτογάλου σταρ, που ξεκαθάρισε πως αυτό δεν είναι το τελευταίο του συμβόλαιο.

«Είμαι χαρούμενος εδώ, αλλά αυτό δεν θα είναι το τελευταίο μου συμβόλαιο. Έχω ξαναπεί πως θέλω να παίζω μέχρι τα 41».

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ, με τη σειρά του, ανέφερε: «Οι ποδοσφαιριστές που έχουν υπερασπιστεί το έμβλημά μας αποτελούν μέρος της μεγάλης ιστορίας μας. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποτελεί συνέχεια των μυθικών παικτών αυτής της ομάδας, όπως ο Σαντιάγο Μπερναμπέου και ο Αλφρέδο ντι Στέφανο. Είσαι σύμβολο αυτής της ομάδας, της καλύτερης ομάδας στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Εδώ κατέκτησες τα πάντα. Επιπλέον, είσαι ένας θρύλος επειδή έγινες ο κορυφαίος σκόρερ της ομάδας, μαζί μας έγινες πρώτος σκόρερ του Τσάμπιονς Λιγκ. Κατέκτησες πολλές ατομικές διακρίσεις. Αυτά σε κάνουν μοναδικό. Μετά τις επιτυχίες της προηγούμενης σεζόν με τη Ρεάλ και την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, αξίζεις σίγουρα την τέταρτη Χρυσή Μπάλα. Γνωρίζαμε το 2009 ότι αποκτούσαμε έναν μοναδικό παίκτη. Γι’ αυτό θέλουμε μαζί σου να πορευτούμε για πάντα. Οι φιλοδοξίες σου είναι και δικές μας. Εδώ είναι στο σπίτι σου. θα πορευθούμε για πάντα μαζί».