Το μεγάλο πάρτι για τον συνάνθρωπο

Μια συγκινητική προσπάθεια από εξακόσιους και πλέον εθελοντές ξεκίνησε από χθες το βράδυ για την μεγάλη Συναυλία Αλληλεγγύης που πραγματοποιείται σήμερα στην παραλία Φοινικούδων στη Λάρνακα με στόχο τη συλλογή τροφίμων για άπορους συμπολίτες μας.

Η συναυλία έχει το σύνθημα «Μαζί για την Λάρνακα και το συνάνθρωπο» και είναι μια συνδιοργάνωση των δήμων Λάρνακας, Αραδίππου, Λευκάρων, Αθηαίνου, Λιβαδιών και Δρομολαξιάς – Μενεού, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Κιτίου και τις Κοινότητες της Επαρχίας Λάρνακας.

Η συναυλία θα ξεκινήσει στς 4 και θα τελειώσει μετά τα μεσάνυχτα με πλειάδα τραγουδιστών από Ελλάδα και Κύπρο. Μερικά από τα μεγάλα ονόματα που δίνουν το παρόν τους στη σκηνή είναι: Άννα Βίσση, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Διονύσης Σαββόπουλος, Ευριδίκη, Κωνσταντίνος Αργυρός, Πέτρος Γαϊτάνος, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Στέλλα Γεωργιάδου, Λούκας Γιώρκας, Γιώργος Παπαδόπουλος, Ραλλία Χρηστίδου, και πολλοί άλλοι.

Ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Λουρουτζιάτης ανέφερε ότι «είναι πραγματικά συγκινητική η μέχρι σήμερα εργασία που έγινε από πάρα πολύ κόσμο για να διοργανωθεί η συναυλία η οποία σχεδόν ολόκληρη έχει διεκπεραιωθεί μέσα από την εθελοντική προσφορά σε είδος, γνώση, ή δεξιότητες πολλών εταιρειών και ανθρώπων. Η 27η Μαΐου θα είναι μια μέρα αισιοδοξίας και ελπίδας και μαζί με τις μελωδίες των καλλιτεχνών θα έχουμε και τη δυνατότητα να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας».

Υπενθυμίζεται ότι το κοινό, αντί εισιτηρίου θα προσφέρει σε ειδικά διαμορφωμένα σημεία συλλογής, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Κατά προτίμηση τα τρόφιμα θα πρέπει να είναι μακράς διαρκείας όπως όσπρια, κονσέρβες, ρύζι, μακαρόνια, αλεύρι, δημητριακά, παξιμάδια, μπισκότα, παιδικό γάλα, παιδικές τροφές, πάνες και άλλα.

Είστε όλοι σας καλεσμένοι στο μεγάλο πάρτιγια τον συνάνθρωπο. Ελάτε!