Το μήνυμα του Μάικ Μπράμος

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού, Μάικ Μπράμος έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω του προσωπικού του blog στο paobc.gr. Συγκεκριμένα έγραψε…

Γεια σε όλους…

Ελπίζω να είστε όλοι καλά… Επιστρέψαμε στην Αθήνα μετά από ένα δύσκολο ταξίδι… Αλλά, τουλάχιστον επιστρέψαμε νικητές. Φανταστείτε να είχαμε αυτή την απρόβλεπτη ταλαιπωρία και να είχαμε χάσει κιόλας! Νικήσαμε, οπότε κάτι καλό βγήκε από αυτό το ταξίδι.. Σωστά; Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να μιλήσουμε άλλο για το ταξίδι έτσι κι αλλιώς. Αυτό με ενδιαφέρει περισσότερο είναι ότι νικήσαμε την Άλμπα Βερολίνου για να πω την αλήθεια.

Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη! Ήταν η πρώτη μας εκτός έδρας νίκη στο Top16. Και είναι μια καλή ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν νίκες στην πορεία. Μετράει πολύ για εμάς το γεγονός ότι παίξαμε συγκεντρωμένα και καταφέραμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα στο οποίο στοχεύαμε. Ειδικότερα παίζοντας χωρίς τον Δημήτρη… Είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Τώρα έχουμε δύο εντός έδρας αγώνες μπροστά μας για την Ευρωλίγκα και θα πρέπει να προστατεύσουμε την έδρα μας, κάτι πολύ βασικό αν θέλουμε να προχωρήσουμε στη διοργάνωση.

Ο επόμενος αγώνας μας για την Ευρωλίγκα είναι απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Τους έχουμε αντιμετωπίσει ήδη δύο φορές φέτος, αλλά δεν πρόκειται να είναι εύκολο. Θα πρέπει να κάνουμε ότι και στον προηγούμενο μεταξύ μας αγώνα, ώστε να πάρουμε ξανά μια νίκη στο ΟΑΚΑ. Την ίδια στιγμή όμως, θα πρέπει να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι από ότι σε εκείνη την αναμέτρηση. Θα πρέπει να παίξουμε με ακόμη μεγαλύτερη ενέργεια και ακόμη πιο επιθετικά… Επίσης, ο κόσμος σε εκείνον τον αγώνα ήταν εκπληκτικός και ελπίζουμε να είναι το ίδιο και αυτή τη φορά. Πάντα η παρουσία του κόσμου είναι μεγάλη βοήθεια για εμάς. Στο παρκέ θα πρέπει να είμαστε ακόμη πιο συγκεντρωμένοι, να παίξουμε με ενέργεια και πάθος. Ελπίζουμε ότι ο Δημήτρης θα είναι μαζί μας για τον αγώνα με τη Ρεάλ. Και αν δεν είναι όμως, είμαστε όλοι παίκτες αυτής της ομάδας και θα πρέπει να παλέψουμε για τη νίκη. Ευχή μας είναι να είναι ο Δημήτρης στο παρκέ δίπλα μας!

Θα ήταν ένα τεράστιο λάθος για εμάς να προσπεράσουμε το γεγονός ότι μας περιμένει ένας άλλος αγώνας πριν από αυτόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν μπορούμε να προσπεράσουμε τον ΠΑΟΚ. Είναι η φιλοσοφία μας άλλωστε να πηγαίνουμε αγώνα με αγώνα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα. Ισοβαθμεί με τον Πανιώνιο στην 3η θέση της βαθμολογίας με τρεις ήττες. Έχει καλούς παίκτες. Μετά τον αγώνα με την Άλμπα και την απαραίτητη ξεκούραση, θα πρέπει να επιστρέψουμε στις προπονήσεις και φυσικά στους αγώνες, να παίξουμε δυνατά και με αυτοσυγκέντρωση, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ…

Να είστε καλά,

Μάικ