“Το μήνυμα της γέννησης του Χριστού ας σημάνει το μηνυμα της αναγέννησης της πολιτικής ζωής”

Το μήνυμα της γέννησης του Χριστού ας σημάνει φέτος το μήνυμα της αναγέννησης της πολιτικής ζωής και της κοινωνίας μας, αναφέρει σε Χριστουγεννιάτικο μήνυμά της η Συμμαχίας πολιτών:

“Η Συμμαχία Πολιτών εύχεται το μήνυμα των Χριστουγέννων να αποτελέσει την απαρχή για να επιστρέψουμε στα χρηστά ήθη και στις ηθικές αξίες που πρέπει να διαχέουν τη ζωή μας. Τόσο την πολιτική όσο και τη διαπροσωπική. Ο λαός μας αισθάνεται απογοητευμένος από τη σήψη και τη διαφθορά του συστήματος. Αισθάνεται ότι έχουν χαθεί οι ηθικές αξίες που έκαναν τον κυπριακό λαό υπερήφανο.

Για αυτό ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί και ο καθένας με τον εαυτό του, να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Να αφήσουμε πίσω μας τον εγωισμό, τον εύκολο πλουτισμό, το ρουσφέτι, τη μίζα, το βόλεμα και όλα αυτά που μας έχουν λαβώσει. Να στραφούμε στην αγάπη για τον συνάνθρωπο μας. Στην αγάπη για την Κύπρο. Να επικρατήσει πνεύμα ενότητας και αλληλεγγύης. Να συμβάλουμε όλοι έτσι ώστε να μην υπάρξει οικογένεια χωρίς γιορτινό τραπέζι και παιδί χωρίς ένα τουλάχιστο δώρο. Όλοι μαζί να αγωνιστούμε για το κοινό καλό. Μόνο έτσι θα ξανανιώσουμε περήφανοι. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να βγάλουμε την πατρίδα μας από τα εθνικά και οικονομικά αδιέξοδα.

Η Συμμαχία Πολιτών εύχεται σε όλους Καλά Χριστούγεννα, με υγεία, αγάπη και οικογενειακή ευτυχία”