Το μήνυμα της αγάπης για το κάθε ζώδιο

Κριός

Αφήστε πίσω σας το παρελθόν και κοιτάξτε με καινούργια μάτια την ζωή σας. Η σχέση με έναν Ζυγό μπορεί να σας έχει προβληματίσει. Χρειάζεται να γίνετε πιο συντροφικοί και λιγότερο εγωιστές. Καλό είναι να μπείτε «στα παπούτσια του άλλου». Να μην βιάζεστε και να περιμένετε μέχρι να βγάλετε τις αποφάσεις σας. Η ευγένεια είναι απαραίτητη και η καλοσύνη πολύ σημαντική για όλους. Επειδή δεν αντέχετε να μπείτε στα βαθιά του εαυτού σας, μερικές φορές είστε ανυπόμονοι. Αυτή την εβδομάδα, που είναι η περίοδος για να βγάλετε την αληθινή αγάπη στην επιφάνεια, καλό είναι να αξιολογήσετε με μεγαλύτερη ειλικρίνεια το πρόσωπο που είναι δίπλα σας αφού πρώτα αποδεχτείτε τις δυσκολίες του.

Ταύρος

Η εβδομάδα αυτή είναι πολύ σημαντική για σας, αφού όλοι οι πλανήτες είναι μαζεμένοι στο ζώδιο σας. Κάνει και ο Ερμής την εμφάνισή του από την Τετάρτη και η σταθερότητα σας γίνεται μεγαλύτερη. Αλλά αυτή όλη η πλανητική συμφωνία μπορεί να σας κάνει ακόμα περισσότερο απόλυτους σε θέματα σχέσεων. Χρειάζεστε ευελιξία και μεγάλο άνοιγμα στην καρδιά σας, γιατί πέφτετε σε μίζερες σκέψεις που προέρχονται από τον φόβο της ύλης και της ανασφάλειας και, ίσως γίνετε περισσότερο κτητικοί και ζηλιάρηδες. Είναι σημαντικό να μην βλέπετε μόνο την υλική πλευρά των πραγμάτων γιατί με αυτόν τον τρόπο κλείνετε η καρδιά σας. . Μόνο αν πετάξετε από πάνω σας το φόβο της μοναξιάς, της απώλειας και της υλικής ασφάλειας θα μπορέσετε να φτάσετε στο πάτο της καρδιάς σας και να κάνετε μια αληθινή σχέση που θα σας οδηγήσει στο φώς. Γι’ αυτό τολμήστε να ρισκάρετε.

Δίδυμοι

Αυτή την περίοδο έχετε μια μοναχικότητα η οποία μπορεί να μην σας αρέσει, αλλά τελικά θα διαπιστώσετε ότι όσο πιο κοντά έρχεστε με τον εαυτόν σας και τον συμπονάτε, τόσο περισσότερο θα αναπτύξετε καλύτερη σχέση και με τους άλλους. Επειδή δεν σας αρέσει η μοναξιά χάνεστε σε ανούσιες συζητήσεις και επαφές που στο τέλος δεν σας κάνουν και πολύ καλό. Αν αξιολογήσετε σωστά τον εαυτό σας θα ανακαλύψετε τα μαργαριτάρια που έχετε μέσα σας, θα σταματήσετε να διχάζεστε και, με αυτόν τον τρόπο, θα δώσετε πολύ περισσότερα μέσα στη σχέση σας. Επειδή έχετε πολύ δυνατό μυαλό μερικές φορές μπορείτε άνετα να πείσετε τον άλλον γι’ αυτό που θέλετε εσείς. Αρκεί να είναι αλήθεια. Αν αποφασίσετε αν είστε απόλυτα ειλικρινείς και δεν παραπαίετε μια από εδώ και μια από εκεί, τότε η καρδιά σας θα ανοίξει σαν το λουλούδι και θα δείτε τις μεγάλες αλλαγές να έρχονται.

Καρκίνος

Η ευαισθησία σας μερικές φορές είναι εμπόδιο στο να διαχειριστείτε εύκολα τις σχέσεις σας. Θυμώνετε, φωνάζετε η ακόμα και απομονώνεστε. Με αυτόν τον τρόπο, μερικές φορές δυσκολεύεστε να είστε μέσα στην σχέση και παίρνετε αποφάσεις πολύ παρορμητικές, που μετά δεν σας δίνουν το δικαίωμα επιλογής. Εκεί που νομίζετε ότι μερικές φορές φέρεστε τέλεια, επειδή αλλάζετε μερικές φορές συμπεριφορά και είστε κυκλοθυμικοί, τελικά, αντί να πληγωθείτε, πληγώνετε. Όμως η γλυκιά σας συμπεριφορά και γενικά η ζεστασιά σας θα σας κάνει πολύ κοντινούς και προσιτούς. Με το χέρι στην καρδιά κάντε εσείς το πρώτο βήμα και ας έχουν γίνει λάθη από την άλλη πλευρά. Δείξτε την αγάπη σας , έστω και μ’ ένα μικρό δείγμα κι αν είναι κάτι να αξίζει θα μείνει στην ζωή σας.

Λέων

Είστε γενικά μεγαλόκαρδοι, δίνετε πάρα πολλά αλλά απαιτείτε τον τέλειο σεβασμό και αυτό σας κάνει απόλυτους. Αυτή η περίοδος μπορεί να είναι κάπως ιδιαίτερη για σας αφού θα παραμείνετε σε μια θέση πολύ δογματική και ίσως αυτό να σας δημιουργήσει μεγαλύτερη ένταση. Μην αφήνετε λοιπόν τον εγωισμό σας να μπλοκάρει τη σχέση σας και, πάνω από όλα, κάποιες οικονομικές διαφορές που μπορεί να προκύψουν γιατί ίσως να χάσετε την καλή επαφή. Οι απόλυτες θέσεις δεν βοηθάνε στο να προχωρήσετε τη σχέση σας, γιατί θα βγάζετε συνέχεια συμπεράσματα που δεν θα έχουν το στοιχείο της πραγματικότητας. Για σήμερα τουλάχιστον, μειώστε τα παιχνίδια του εγώ και τότε θα δείτε ότι η καρδιά σας θα αρχίσει να ζεσταίνεται και θα έχετε μεγαλύτερη επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα.

Παρθένος

Ενώ είσαστε σε καλή φάση αυτή την περίοδο για να περάσετε πιο όμορφα και δημιουργικά και συγχρόνως να αρχίσετε να έχετε μια καλύτερη σχέση, σταματήστε αμέσως την κριτική. Τουλάχιστον για αυτήν τη γιορταστική ημέρα κάντε την ανατροπή. Και αν το κάνετε αληθινά και σταματήσετε να εκλογικεύετε όλα τα πράγματα, θα δείτε τις αλλαγές να έρχονται βροχή στην ζωή σας. Υπάρχει μέσα σας άφθονο συναίσθημα. Δείξτε το και μην φοβάστε, δεν θα χάσετε τον εαυτό σας. Δεν χρειάζεται ο άλλος να έχει ένα πρόβλημα για να εκδηλωθείτε. Ζήστε και είναι πολύ κοντά σας η ευτυχία, αρκεί να την επιλέξετε. Υπάρχει μέσα σας εν δυνάμει το μήνυμα της ευαισθησίας και της αγάπης που τις πιο πολλές φορές το κουκουλώνετε για χάρη της λογικής. Ο δρόμος είναι μακρύς, αλλά, τουλάχιστον για μια ημέρα, βγάλτε τον εν δυνάμει εαυτό σας και θα δείτε να γίνονται θαύματα.

Ζυγός

Η αρμονία και η ισορροπία είναι το απόλυτο ζητούμενο για σας και ,μαζί με την συντροφικότητα, σας κάνουν τους πιο δημοφιλείς στην λίστα των συντρόφων. Αλλά μερικές φορές παρασύρεστε τόσο πολύ από την εικόνα του άλλου που χάνετε τα αυγά και τα πασχάλια και τότε αρχίζουν τα παρατράγουδα ή δεν είστε πιστοί ή δεν είστε ευτυχισμένοι. Αυτή την ημέρα, είναι ευκαιρία να βρείτε την δική σας ταυτότητα και τα δικά σας θέλω και προσθέτοντας τα στοιχεία αυτά τότε θα είσαστε πιο συντροφικοί και σωστοί. Το Πασχαλινό δώρο πρέπει να το κάνετε στον εαυτό σας. Γιατί μερικές φορές, επειδή δεν θέλετε να τα χαλάτε με κανέναν, χάνεστε μέσα στα θέλω των άλλων και μπλέκεστε. Έτσι όμως, απομονώνεστε από την αγάπη και την καρδιά σας. Πάντως θα προσπαθήσετε γιατί είστε το ζώδιο της Αφροδίτης και της Αγάπης να βρείτε την άκρη τουλάχιστον, και αυτό σας κάνει πολύ πιο εύκολο το άνοιγμα της καρδιάς, λόγω της ανάγκης που έχετε να ζείτε σε αρμονία με τους γύρω του. Ας είναι η ημέρα αυτής της γιορτής η πιο συνειδητή ημέρα.

Σκορπιός

Αναβαθμίζεστε αυτή την περίοδο μέσω των άλλων και αυτό σας δίνει μεγαλύτερες δυνατότητες επέκτασης. Αν θέλετε να γίνει αλλαγή στην ζωή σας και να κάνετε άλματα, σταματήστε πάνω από όλα να είστε αυτοκαταστροφικοί κρατώντας θυμό μέσα σας. Θα δείτε γρήγορα ότι θα απελευθερωθείτε και θα αλλάξετε στάση. Ας σταματήσετε, επίσης, να εκλαμβάνετε τα πάντα ως αρνητικά. Χρειάζεστε να συνδεθείτε με την πηγή που είναι η καρδιά σας. Έχουν ακουστεί πολλά για υποτιθέμενη κακία και εκδικητικότητα του Σκορπιού και μάλλον έχει παρεξηγηθεί αυτό το ζώδιο, γιατί υπάρχουν τόσο ισχυρά άτομα σε αυτό τον συνδυασμό και έχουν τόσο μεγάλη αγάπη για ο,τιδήποτε κάνουν, που σε πολύ ακραίες περιπτώσεις λειτουργούν με την διαδεδομένη εικόνα τους. Ο δρόμος για την καρδιά είναι κακοτράχαλος, κυρίως αν νιώθετε αδικημένοι. Επειδή όμως αναζητάτε με πάθος το δυνατό φως, ζήστε τουλάχιστον μέσα σε αυτό έστω και για μια ημέρα.
Τοξότης

Επειδή προσαρμόζεστε πολύ πιο εύκολα από άλλα ζώδια, αυτό σας βοηθάει να βλέπετε μακριά και να καταλαβαίνετε από μια εσωτερική διαίσθηση τί πρέπει να κάνετε για να ανοίξετε τα φτερά της καρδιά σας. Το ζητούμενο είναι αυτό το διάστημα, επειδή περνάτε μια φάση που μπορεί ήδη να κρίνεστε για τις πράξεις σας πάνω σε θέματα υλικά, τώρα να πρέπει να κατανοήσετε περισσότερο τις ανάγκες σας και να μπείτε πιο δυναμικά μέσα στην ψυχή σας. Γιατί μπορεί να προβληματίζεστε για πολλά θέματα τα οποία προς το παρόν φαίνονται άλυτα. Αυτό σας κάνει κατά κάποιο τρόπο είτε αδιάφορους είτε φευγάτους. Το ανθρώπινο συναίσθημα έχει μεγαλύτερη σημασία από όλα. Το μήνυμα αγάπης είναι πάνω από όλα προς την καρδιά σας, προς το σύμπαν και γενικά η ενίσχυση της πίστης σας. Πιστέψτε έστω για αυτή την ημέρα με τόσο μεγάλο πάθος, που να νομίζετε ότι η καρδιά σας θα σπάσει και τότε θα γίνει το θαύμα της αγάπης.

Αιγόκερως

Η καρδιά σας μερικές φορές παγώνει και λειτουργεί το καθήκον και η μοναχικότητα. Γι’ αυτό, τουλάχιστον για μια ημέρα, να γίνετε οι μεταφορείς της αγάπης στην καρδιά σας και να της δώσετε το μήνυμα ότι, αν το θέλει, δεν θα είναι ποτέ μόνη της. Είναι σημαντικό να απαλλαγείτε από τα σχήματα που σας ταλαιπωρούν, γιατί δεν βρίσκετε εύκολα την γαλήνη και την ευτυχία. Ίσως να είναι στα απλά πράγματα. Ακόμα και στην «καλημέρα» που θα ανταλλάξετε με ένα πρόσωπο. Αφεθείτε στην μαγεία της στιγμής και μην απαιτείτε την τελειότητα. Ουδείς τέλειος, είμαστε όλοι ατελείς. Οπότε μην παρασύρεστε από σχήματα που σας ταλαιπωρούν. Η αγάπη θα έρθει, μόλις αφήσετε αυτές τις αντιστάσεις μέσα σας. Τουλάχιστον για την ημέρα αυτή απελευθερωθείτε από τα σχήματα.

Υδροχόος

Αν και παραμένετε πολύ σταθεροί στις απόψεις σας και στις αποφάσεις σας αυτό το διάστημα, εσείς παρόλα αυτά ας πάτε κόντρα στο ρεύμα της μοναχικότητας που σας διακατέχει τις πιο πολλές φορές και ας κάνετε την ανατροπή. Όποιος θέλει στ’ αλήθεια ποτέ δεν είναι μόνος του. Αφού είμαστε όλοι συνδεδεμένοι με μια κοινή καρδιά. Το ζητούμενο δεν είναι αν βρίσκεστε με κόσμο η όχι. Το ζητούμενο είναι να πάτε κόντρα σε αυτή την εσωτερική μοναχικότητα και να ζεστάνει η καρδιά σας που μερικές φορές παγώνει από τις πληγές που έχει δεχτεί. Αυτό είναι όμως το μυστικό, με το φως θα θεραπευτείτε. Εσείς θα οδηγήσετε τον εαυτόν σας στον φως. Μείνετε για ένα λεπτό μόνοι και ζητήστε αγάπη από το σύμπαν και, επειδή κινείστε πάνω σε αυτούς τους ρυθμούς γιατί είστε ανθρωπιστές, θα δείτε πως ό,τι ζητήσετε θα έρθει, πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι νομίζετε. Τουλάχιστον για μία ημέρα, βάλτε τον εαυτόν σας να λούζεται στο φως και ξεχάστε τα υπόλοιπα.

Iχθύες

Εσείς είστε ήδη συνδεδεμένοι στα ρεύματα του Σύμπαντος με αυτόν το κοινό ιστό. Ο άνθρωπος είναι πλασμένος από αγάπη και εσείς το ξέρετε αυτό. Το δείχνετε, το αναζητάτε και καθημερινά, έστω και ασυνείδητα, το κάνετε πράξη. Το ζητούμενο για σας είναι να είστε πιο συνειδητοί με την ενέργεια που φέρνετε και να ζήσετε κάτω από αυτούς τους ρυθμούς. Δεν υπάρχει κάτι πιο σπουδαίο από αυτό. Μην παρασύρεστε από το μετερίζι των άλλων, βρείτε την αλήθεια σας και μην αφήνετε κανέναν να σας την πάρει. Σηκωθείτε και βρείτε για να δώσετε, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Και να θυμάστε, ότι όσο δίνετε τόσο πιο πολύ θα ανοίγετε αυτήν την τεράστια στρόφιγγα. Η πραότητα που έχετε πάντα βοηθάει. Η ημέρα του Πάσχα ας είναι για σας μια μεγάλη αλήθεια, όπου θα βάλετε την προσωπική σας σφραγίδα και θα αναγνωρίσετε την αγάπη μέσα σας πιο συνειδητά.