Το «κούρεμα» επισπεύδει το «λουκέτο» στις Κ.Α.

Οι ραγδαίες εξελίξεις στην Κύπρο μετά την απόφαση του Eurogroup επισπεύδουν, σύμφωνα με πληροφορίες της Laimitomos. com, το «λουκέτο» στις Κυπριακές Αερογραμμές (Κ.Α).

Ο …ημιθανής κρατικός αερομεταφορέας της Κύπρου που αντιμετωπίζει χρόνια προβλήματα ρευστότητας, πλέον βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το να περάσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Η κατάσταση στις Κ.Α είναι τόσο δύσκολη, που όπως πληροφορούμαστε, μόλις και μετά βίας βγαίνει ο Μάρτιος. Τα ταμεία είναι άδεια και τα χρήματα δεν επαρκούν για να καλύψουν τις τρέχουσες ανάγκες της εταιρείας, που για χρόνια ολόκληρα χρηματοδοτούνταν από τον κρατικό κορβανά εις βάρος των φορολογούμενων.

Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Κύπρο μετά την απόφαση του Eurogroup για  «κούρεμα» στις καταθέσεις, δεν αφήνει εξάλλου και πολλά περιθώρια στους κυβερνώντες να ασχοληθούν με το θέμα των Κ.Α. Περιθώρια δεν υπάρχουν πια ούτε και σε οικονομικό επίπεδο.

Οι ενέσεις ρευστότητας για την ενίσχυση μιας εταιρείας που μοιάζει με βαρέλι δίχως πάτο, στην παρούσα τουλάχιστον φάση, παραπέμπουν σε …σύντομο ανέκδοτο.

Τα περιθώρια στενεύουν πλέον επικίνδυνα…

Βάσω Κυριακάκη