Το κομπλιμέντο… για να ”ρίξεις” κάθε ζώδιο!

Ησωστή φράση τη σωστή στιγμή ανέκαθεν έσωζε ζωές, ενίοτε κέρδιζε και δύσκολες «παρτίδες». Αν θέλεις να «ρίξεις» το ζώδιο των ονείρων σου ή έστω να του προκαλέσεις μία καλή εντύπωση καθώς ως γνωστόν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, το παρακάτω… manual με στοχευμένα κοπλιμέντα θα σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο.

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)
Ζουν τη ζωή τους με πάθος και θέλουν να αισθάνονται ότι είναι πρότυπο για όλους. Χρειάζονται επιβεβαίωση για τις ηγετικές τους ικανότητες και προφανώς ένα αντίστοιχο κοπλιμέντο, θα το εκτιμήσουν πολύ.

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)
Θα είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι αν τους πεις πόση ασφάλεια σε κάνουν να αισθάνεσαι έχοντάς τους στη ζωή τους. Είναι καλοί ακροατές και θέλουν να το… ακούν.

Δίδυμος (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)
Δώσε τους χαρά, λέγοντάς τους πόσο διασκεδαστικοί είναι σαν άνθρωποι και κυρίως πόσο καλά περνάς μαζί τους.

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Πες τους πόσο οικεία νιώθεις με την παρουσία τους στο πλευρό σου. Θέλουν να ξέρουν ότι σε έχουν «ξεκλειδώσει», ακόμα κι αν δεν το έχουν καταφέρει.

Λέων (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)
Τόνισέ τους το «εγώ» τους, επισημαίνοντάς τους ότι τους θαυμάζεις -μεταξύ άλλων πάντα!- και για την αυτοπεποίθησή τους.

Παρθένος (24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)
Συνήθως προβλέπουν τις ανάγκες σου και τις ικανοποιούν πριν από σένα για εσένα. Φρόντισε να τους πεις όλα τα ευχαριστώ του κόσμου για να καταλάβουν ότι η «γενναιοδωρία» τους είναι εκτιμητέα.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)
Εκθείασέ τους για τη γαλήνη που φέρνουν στη ζωή σου, αλλά και για τη γοητεία που ασκούν πάνω σου.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)
Κάνε τους κοπλιμέντο για το πόσο πολύ ακατανίκητη έλξη σου ασκούν. Πάθος και ενέργεια αποτελούν λέξεις κλειδιά για τους σκορπιούς.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)
Η αισιοδοξία και η θετική αύρα που εκπέμπουν είναι ικανή να αλλάξει την κοσμοθεωρία σου. Αυτό να τους πεις και δε θα το ξεχάσουν.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)
Ανάφερε πάνω στην κουβέντα σας ότι σε εμπνέουν για να κυνηγήσεις τα όνειρά σου, βάσει της στρατηγικής τους και ηθικής τακτικής που ακολουθούν οι ίδιοι για την επαγγελματική τους ανέλιξη.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)
Τους λατρεύεις για πόσο ασυμβίβαστα μοναδικοί και αντισυμβατικοί είναι. Μπορεί να μην το ξέρεις, αλλά… μόλις το έμαθες και καλό θα ήταν να το χρησιμοποιήσεις.

Ιχθείς (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)
Συνήθως η ενσυναίσθησή τους τους κάνει ιδιαίτερα αποτελεσματικούς όσον αφορά στη διαχείριση κρίσεων αλλά και στην αντιμετώπιση των άλλων ανθρώπων. Δείξε τους ότι αυτό τους το ταλέντο δεν περνάει απαρατήρητο