Το ”καυτό” εναλλακτικό εξώφυλλο της Μπρίντεϊ Σπίαρς… (Photo)

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αφήνει λίγα στη φαντασία των οπαδών της.

Εν μέσω καραντίνας, οι φαν της Μπρίτνεϊ Σπίαρς έβαλαν σκοπό να εκτινάξουν στην κορυφή του iTunes το «Glory» του 2016 και τα κατάφεραν!

Η είδηση αυτή ενθουσίασε την Μπρίτνεϊ η οποία αποφάσισε να δώσει… χαρά στους οπαδούς της για το δωράκι που της έκαναν και της έφτιαξαν την καραντίνα.

Έτσι, έδωσε στη δημοσιότητα ένα εναλλακτικό και πιο kinky εξώφυλλο του άλμπουμ (ξεχάστε τις ρομαντικές δαντέλες) που ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη.

Όπως μπορείτε να δείτε, η ποπ σταρ φοράει ένα χρυσό κορμάκι που αφήνει λίγα στη φαντασία και με φόντο την έρημο ποζάρει ξαπλωμένη πάνω σε αλυσίδες.

Λέγεται ότι την Μπρίτνεϊ φωτογράφησε ο Dave LaChappelle γνωστός τόσο για τις καλλιτεχνικές όσο και τις kinky ανησυχίες του, ενώ ένα φεγγάρι στις αρχές της καριέρας της, έβγαινε μαζί της. Η αρχική ιδέα ήταν να χρησιμοποιηθεί η συγκεκριμένη «καυτή» φωτογραφία για εξώφυλλο του άλμπουμ, κάτι που τελικά δεν προχώρησε λόγω των προσωπικών και ψυχολογικών θεμάτων που αντιμετώπιζε τότε η Μπρίτνεϊ. Άλλες πηγές αναφέρουν ότι η Μπρίτνεί τράβηξε μόνη της τη φωτογραφία όχι μόνο για να ικανοποιήσει τους φαν που έδωσαν δεύτερη ζωή στο άλμπουμ της, αλλά και για να δημιουργήσει ντόρο γύρω από το όνομά της.